Snorkkelikerho

Sukellusjaoston Snorkkelikerhon syksyn 2020 ilmoittautuminen on käynnissä

Snorkkelikerhon uusi kausi käynnistyy elokuussa yhteisellä kesäpäivällä ulkona.

Snorkkelikerhoon ilmoittaudutaan ao. ilmoittautumislinkeistä vasta-alkajien tai konkareiden ryhmiin. Molemmissa ryhmissä on 20 paikkaa.

Vasta-alkajat (7 – 9 v) Ilmoittautudu mukaan!

Konkarit (10 – 14 v) Ilmoittautudu mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin avataan ja syksyn hallivuorot julkaistaan heinäkuun aikana.

 

 

Snorkkelikerho kokoontuu Turun uimahallilla  ja on tarkoitettu 7-14 vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Koska allasaikaa on rajoitetusti, tulisi lasten olla paikalla ajoissa siten, että kerhotoiminta altaalla pääsee alkamaan heti tunnin alussa.

Kerhossa opiskellaan snorkkelisukelluksen perustaitoja, pelataan ja leikitään vedessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Aikaisempi sukelluskokemus ei ole välttämätöntä. Tyydyttävä uimataito tulisi kerholaisella kuitenkin olla. Omia välineitä ei tarvitse olla, vaan välineet saa tarvittaessa lainaksi. Mikäli snorkkelisukellus sytyttää kipinän pidempiaikaiseksi harrastukseksi, kannattaa omien perusvälineiden hankkimista kuitenkin  harkita (maski, snorkkeli, räpylät). Omilla tutuilla ja hyvin sopivilla välineillä sukeltelu on mukavampaa. Kerho on halukkaille hyvä ”ponnahduslauta” laitesukelluskokeilun kautta laitesukelluskurssille ja mahdolliseen myöhempään laitesukellusharrastukseen.

Yhteystiedot

Kerhon vastuuvetäjä Arja Hoikka 044 914 5498 sukellus@ymca.fi

Huomio vanhojen kerholaisten vanhemmat. Mikäli osoitteenne tai yhteystietonne ovat muuttuneet, tai mikäli niissä on mahdollisesti puutteita, pyytäisimme lähettämään ajanmukaiset päivitetyt tiedot Sukellusjaoston jäsenvastaavalle (sukellus@ymca.fi).