Snorkkelikerho

Sukellusjaoston Snorkkelikerhon kevään 2022 kerhovuorot. Huom! Kerhopaikka on vaihtunut, jatkossa kerho kokoontuu Nättinummen uimahallilla, Kreetankatu 4

Ilmoittautuminen kevätkaudelle:

Snorkkelikerhon kevätkaudelle ilmoittaudutaan allaolevista ilmoittautumislinkeistä.

HUOM! Olemme yhdistäneet nuorien tai vanhempien ryhmät toistaiseksi. Kokoonnumme siis kaikki yhdessä Nättinummen uimahallilla (Kreetankatu 4, Turku) klo 18-19.

Kevään vuorot: 20.1., 3.2., 17.2., 10.3., 24.3., 7.4., 21.4., 5.5. ja 19.5.

Koska allasaikaa on rajoitetusti, tulisi lasten olla paikalla ajoissa siten, että kerhotoiminta altaalla pääsee alkamaan heti tunnin alussa.

Ilmoittautumislinkit

Nuoremmat (7 – 9 v)

Vanhemmat (10 – 14 v)

 

Snorkkelikerho kokoontuu Nättinummen uimahallilla (Kreetankatu 4)  ja on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Kerhossa opetellaan snorkkelisukelluksen perustaitoja, pelataan ja leikitään vedessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tyydyttävä uimataito tulisi kerholaisella olla. Mukaan tarvitset vain uikkarit, muut välineet saat kerholta lainaksi. Mikäli snorkkelisukellus sytyttää kipinän pidempiaikaiseksi harrastukseksi, kannattaa omien perusvälineiden hankkimista kuitenkin  harkita (maski, snorkkeli, räpylät). Omilla tutuilla ja hyvin sopivilla välineillä sukeltelu on mukavampaa. Kerho on halukkaille hyvä ”ponnahduslauta” laitesukelluskokeilun kautta laitesukelluskurssille ja mahdolliseen myöhempään laitesukellusharrastukseen.

Koska allasaikaa on rajoitetusti, tulisi lasten olla paikalla ajoissa siten, että kerhotoiminta altaalla pääsee alkamaan heti tunnin alussa.

Yhteystiedot

Kerhon vastuuvetäjä: Arja Hoikka p. 044 914 5498 email: sukejaosto (a) gmail.com

Huomio vanhojen kerholaisten vanhemmat. Mikäli osoitteenne tai yhteystietonne ovat muuttuneet, tai mikäli niissä on mahdollisesti puutteita, pyytäisimme lähettämään päivitetyt tiedot Sukellusjaoston sähköpostiin: sukejaosto (a) gmail.com.

 

SOS-Lapsikylän Unelmista totta-harrastustuen avulla autetaan haastavassa tilanteessa olevien perheiden lapsia ja nuoria saamaan itselleen mieleinen harrastus. Turun NMKY:n sukellusjaosto on mukana tekemässä lasten ja nuorten harrastusunelmista totta! Yhteistyössä autamme lapsiperheitä, ettei yhdenkään lapsen tarvitsisi luopua harrastuksestaan.Tutustu toimintaan ja löydä meidätkin osoitteesta www.unelmista.fi