Virkistyspäivä saaristossa – Harva tarjoaa tähän loistavat puitteet

Turun NMKY tarjoaa työryhmille mahdollisuuden irtiottoon Harvan saaren leirikeskuksessa, Airiston laidalla merellisissä maisemissa - silti ihan Turun kaupungin tuntumassa. Leirisaaren puitteet tarjoavat sekä paikan rentoutua ja viettää aikaa yhdessä, että mahdollisuudet elämyksiin. Ensimmäinen elämys tarjoutuu jo venematkalla saareen!

Työyhteisön kanssa vietetty aika virkistyen ja keskustellen on yhtä arvokasta, ellei arvokkaampaa aikaa kuin itse työn tekemiseen käytetty aika työpisteellä ja työpaikoilla. Hyvinvoivan henkilöstön työpanoksella varmistetaan viime kädessä toiminnan jatkuvuus.

Harvan saari Airiston laidalla tarjoaa mitä parhaat puitteet yrityksen virkistyspäivän järjestämiseen. Saari sijaitsee tarpeeksi lähellä Turun kaupungin keskustaa, jotta matkustamiseen ei mene turhaan aikaa. Kuitenkin sijainti poissa kaupungista, raikkaassa meri-ilmastossa ja osallistavien aktiviteettien ääressä saa sekä mielen että kehon virkistymään. Ammattitaitoiset ohjaajat ja laadukkaat puitteet luovat turvallisen ryhmäkokemuksen.

Turun NMKY:n virkistyspäivät yrityksille Harvassa syyskuussa 2022

Oletteko jo kaivanneet aitoja kohtaamisia  ja mahdollisuutta irtautua arjesta YHDESSÄ hyvien tyyppien kanssa ! Nyt siis jos ikinä on aika ottaa tauko työarjesta ja lähteä viettämään hetki aikaa työkavereiden kanssa rennossa ympäristössä, kauniissa maisemissa ja poissa kaupungin hälinästä.

Turun NMKY tarjoaa syyskuussa 2022 virkistymispäiviä ohjelmalla, joka on suunniteltu max. 20 hengen ryhmille.

 

HUOM! Harvan saari ei ole täysin esteetön. Kulkeminen saareen ja saaressa ei ole mahdollista  pyörätuolilla kelaten tai muulla päivittäisessä käytössä olevalla liikkumisen apuvälineellä.

 

Työkykyä ylläpitävä toiminta (TYKY) on toimintaa, jolla työnantajat ja työntekijät yhdessä edistävät ja tukevat jokaisen työyhteisön jäsenen työ- ja toimintakykyä.

TYKY-toiminta tähtää terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen työuran kaikissa vaiheissa. Toiminnalla tarkoitetaan pitkäjänteisempää ja jatkuvaa panostamista työkyvyn ylläpitoon, mutta monille sen ydin tiivistyy parhaiten juuri tähän yhteen virkistäytymispäivään.

Virkistäytymispäivän tarkoituksena on edistää työntekijöiden työkyvyn ylläpitoa ja terveyttä. Päivän aikana vietetään aikaa työyhteisönä yhdessä – parhaita tuloksia saadaan aikaan kun poistutaan normaalista työympäristöstä. Pelkkä normaalin arkiympäristön vaihdos saa aikaan positiivisia muutoksia ja asioita voidaan tarkastella “kuplan ulkopuolelta”.

Hyvä virkistäytymispäivä koostuu sekä asiapitoisesta sisällöstä että vapaamuotoisesta ohjelmasta. Tarkoituksena on sekä pitää yhteisönä hauskaa ja rentoutua, että puhua vähän myös asiaa ja ajatella sekä käydä keskusteluja.

Voit ottaa virkistyspäiväasioissa yhteyttä

Maija Ruokonen
p. 040 511 7434
maija.ruokonen@ymca.fi