Avoin toiminta

YMCACTIVITIES

Retkeilyä, kiipeilyä, vaelluksia, köysitoimintaa, melontaa, ryhmätoimintaa, ongelmanratkaisutehtäviä, kädentaitoja…

Yli 16-vuotiaille suunnattuja koulutusviikonloppuja järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Koulutusviikonloppujen teemat vaihtelevat. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityistaitoja.

PEACEMAKERS

Kansainvälisiä kokemuksia, mahdollisuus jakaa ideoita ja oppia muilta, mentorointia ja yhteisöllisyyttä, valtakunnallisesti yhdistävä alusta ja tilaisuuksia päästä vaikuttamaan.

Rauha ja nuorten tärkeä rooli aktiivisina rauhanrakentajina on keskiössä myös YMCA Peacemakers -toiminnassa. Peacemakers-toiminnan tavoitteena on tukea nuorten rauhanrakennustaitoja sekä edistää nuorten edustusta ja osallisuutta. Tähän pyritään muun muassa lisäämällä tietoisuutta ja ymmärrystä globaalista eriarvoisuudesta, köyhyydestä sekä muista nuorten elämään maailmanlaajuisesti vaikuttavista ilmiöistä.

1830-KAHVIT

 

SOHVA-NUORTENILLAT

Sohva -toiminta on tarkoitettu yli 14-vuotiaille ja se on avointa toimintaa. Sohva -iltoja pidetään joka toinen torstai klo 18-21 Sirkkalankatu 27:n sisäpihalla sijaitsevassa keltaisessa rakennuksessa ”Bunkkerissa”. Tästä löytyvät iltojen päivämäärät ja tietoa jaetaan myös Bunkkerin Sohvan Instagramissa.

YÖKORIS

Yökoris Turussa! Korista, lenttistä, futista, musaa ja yhteistä mukavaa tekemistä kaikille yli 13-vuotiaille nuorille. / Yökoris in Turku! Basketball, volleyball, football, music and fun activities for all young people over the age of 13.

NOIN 60 JA RISAT

Noin 60 ja risat -toiminta kokoaa n.60 -vuotiaita ja sitä vanhempia henkilöitä NMKY:lle kerran kuukaudessa kevät- ja syyskaudella. Jokaisella kerralla on oma aihe tai teema, mutta erityisesti halutaan varata aikaa kohtaamiselle, kahvittelulle ja vapaalle keskustelulle.

Tapahtumat järjestetään arkisin aamupäivällä NMKY:n juhlasalissa, sekä mielenkiintoisissa vierailukohteissa. Tilaisuuksien kesto on n.1½ – 2 h, retkillä ja vierailuissa mahdollisesti enemmän.  Toiminnasta tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla sekä viesteillä suoraan kohderyhmälle.