Nuorten kohtaamispaikka TOIVO

Nuorten kohtaamispaikka Toivo on avoin kohtaamispaikka 17-28-vuotiaille nuorille aikuisille. Toivo tarjoaa mielekästä, aktivoivaa ja kuntoutumista tukevaa päivätoimintaa, apua ja ohjausta, muiden seuraa sekä paikan, jossa voi viettää aikaa.

Toivossa voit osallistua kiinnostuksesi ja voimavarojesi mukaan monenlaiseen yhdessä tekemiseen, esim. kädentaitoihin, peleihin, pieniin keskusteluryhmiin, retkiin ja erilaisiin tutustumiskäynteihin. Lisäksi Toivossa voit lukea päivän lehden, nauttia kupin kahvia tai teetä, oleskella muiden seurassa ja nauttia keskusteluista. Toivoon voit tulla yksin, kaverin tai työntekijän kanssa. Ryhmälle voit varata ajan tutustumiskäynnille.

Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta.

 

Toivo Discordissa!

Poikkeusaikana perustimme Toivon kohtaamispaikan myös Discord viestipalvelimelle. Siellä on mahdollisuus kirjoittaa ja jutella ohjaajien ja muiden Toivon kävijöiden kanssa. Discordissa on myös mahdollista jakaa kuvia ja lähettää yksityisviestejä. Siellä voi kuunnella yhdessä musiikkia ja pelata pelejä. Discord onkin alun perin tehty pelaajien viestikanavaksi, mutta se on kätevä alusta myös Toivon käyttöön. Siksi se jääneekin osaksi kohtaamispaikan toimintaa.

Pyydä liittymislinkki Toivon Discordiin osoitteesta nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

 

Nuorten kohtaamispaikka Toivo on auki arkisin viikko-ohjelman mukaisesti. Ohjelman löydät Toivon blogista ja Facebookista.

Kohtaamispaikan löydät osoitteesta Satakunnantie 31 (2.krs).

Toivon blogissa ja Toivon Facebook-sivuilla on nähtävillä myös kuukausittain ilmestyvä toimintakalenteri.

Haluatko kysyä lisää Toivon toiminnasta?

Lisää tietoa saat sähköpostilla nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi tai puhelimitse: 050 501 1599

Viestiä TOIVOon