silta syksyisessä maisemassa

Ohjausta ja apua maahanmuuttajille

NMKY:n maahanmuuttajapalvelut tarjoaa apua ja neuvontaa, sekä ohjausta maahanmuuttajille Turun talousalueella. Meiltä voi tulla kysymään mitä vain.

 

Maahanmuuttajapalveluissa kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä. Arjessa voi tulla vastaan asia, elämänmuutos, ongelma, jollaista ei ole ennen kohdannut, vaikka olisi elänyt Suomessa jo pitkään.

Olemme suomenkielinen palvelu. Meille voi rohkeasti tulla heikollakin suomella – lupaamme, että myös kielitaito paranee meillä!

Maahanmuuttajapalveluissa on kaksi työntekijää. Meille voi varata ajan soittamalla, laittamalla viestiä. Yhteistyökumppani, esimerkiksi oppilaitoksessa opinto-ohjaaja, voi kertoa sinulle meistä, me autamme.

Meille voi soittaa arkisin kello 8.00 – 16.30 ja viestiä voit laittaa vuorokauden ympäri, vastaamme arkisin heti sinulle!  Tarvittaessa teemme myös iltatyötä, jotta työssäkäyvät ja opiskelevat ihmiset pääsevät meitä tapaamaan.

Varaamme aina riittävästi aikaa, meille pääsee nopeasti. Vapaa aika järjestyy yleensä yhden – kahden päivän sisään. Voidaan tavata toimistolla, kaupungilla, koulussa joustavasti.

Soita, laita viestiä (tekstiviesti, WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger tai Instagram)

Katy Viljanen p. 050 311 4128
Markku Estala p. 050 311 4129

Toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 12b A 5 (II krs).

verkkopalveluohjaus

Tarjoamme henkilökohtaisen (kasvokkain) tapahtuvan palveluohjauksen rinnalla verkkopalveluohjausta.

Keinovalikoimana ensin perinteiset puhelut, ryhmäpuhelut, viestit ja sen rinnalla sitten käytämme Teams, ZOOM, WhatsApp videopuhelut (ei Facetime)

Pystymme myös verkossa auttamaan lähes kaikessa, esimerkiksi näytönjaon ja hallinnan siirroilla. (hakemukset, lomakkeet, verkkopalvelut yms.)

 

Toimimme STEA:n eli Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen tuella (ennen RAY). STEA rahoittaa yleishyödyllisiä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Ajankohtaisia asioita, tietoa, tiedotteita ja meidän kuulumisia somessa

#maahanmuuttajapalvelut #palveluohjaus #meautetaan #ymcaturku

Maahanmuuttajapalveluiden 10-vuotisjuhlajulkaisu

 

Ota yhteyttä maahanmuuttajapalveluihin

Markku Estala p. 050 311 4129 markku.estala@ymca.fi
Katy Viljanen p. 050 311 4128 katy.viljanen@ymca.fi