silta syksyisessä maisemassa

Ohjausta ja apua maahanmuuttajille

NMKY:n maahanmuuttajapalvelut tarjoaa apua ja neuvontaa, sekä ohjausta maahanmuuttajille Turussa ja koko Varsinais-Suomessa. Meiltä voi tulla kysymään mitä vain.

Maahanmuuttajapalveluissa kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä. Arjessa voi tulla vastaan asia, elämänmuutos, ongelma, jollaista ei ole ennen kohdannut, vaikka olisi elänyt Suomessa jo pitkään.

Olemme suomenkielinen palvelu. Meille voi rohkeasti tulla heikollakin suomella – lupaamme, että myös kielitaito paranee meillä!

Meille voi varata ajan soittamalla, laittamalla viestiä. Yhteistyökumppani, esimerkiksi oppilaitoksessa opinto-ohjaaja, voi kertoa sinulle meistä, me autamme (soitto, tekstiviesti, WhatsApp, Messenger, Instagram).

 

Toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 12b A 5 (II krs).

 

Varaamme aina riittävästi aikaa, meille pääsee nopeasti. Vapaa aika järjestyy yleensä yhden – kahden päivän sisään. Voidaan tavata toimistolla, kaupungilla, koulussa joustavasti.

Maahanmuuttajapalveluissa on kaksi työntekijää. Meidät tavoittaa parhaiten virka-aikaan (klo 8-16). Tarvittaessa teemme myös iltatyötä, jotta työssäkäyvät ja opiskelevat ihmiset pääsevät meitä tapaamaan.

Toimimme STEA:n eli Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen tuella (ennen RAY). STEA rahoittaa yleishyödyllisiä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä hankkeita. Tämänhetkinen rahoituksemme jatkuu vuoden 2020 loppuun. Nyt on menossa 11. toimintavuosi.

Seuraa meitä myös

#maahanmuuttajapalvelut #palveluohjaus #meautetaan #ymcaturku

Maahanmuuttajapalveluiden 10-vuotisjuhlajulkaisu

 

Ota yhteyttä maahanmuuttajapalveluihin

Markku Estala p. 050 311 4129 markku.estala@ymca.fi