Kuva leirikodasta ja teksti Leirit on ihan kuus kautta viis

Leiri- ja tapahtumatoiminta

Turun NMKY järjestää kouluikäisille lapsille ja lapsille perheineen tekemistä ja puuhaa koulujen loma-aikaan

Hiihtolomatoimintaa alakouluikäisille

Pansion koululla toteutetaan hiihtolomaviikolla 20.-24.2.2023 päivätoimintaa alakouluikäisille. Toimintaan voi osallistua joka päivä tai vaikka vain yhtenä päivänä.

Osallistujille tarjotaan lämmin ruoka (laktoositon, sianlihaton). Ohjelmassa on päivittäin ryhmätoimintaa, erilaisia pelejä ja leikkejä sekä. Päivä alkaa Pansion koulun pihasta klo 10:00 ja päättyy samaan paikkaan joka päivä klo 15:00 (Huom. Perjantaina päivä päättyy jo klo 14:00).

Osallistujia pyydetään tuomaan huoltajien puhelinnumero ensimmäisenä osallistumispäivänä tullessaan.

Ei ennakkoilmoittautumista!

 

Kesän 2023 leiritoiminta

Kesän 2023 leirien ilmoittautuminen aukeaa 1.3.2023 kello 10:00

5.6.   Musiikkipainoitteinen puuhapäivä alakouluikäisille Namikalla
13.-16.6.  Sporttileiri Harvassa
19.6.-22.6.  Liekehtiväpikari-leiri Harvassa
11.7.-14.7.  Feeniksinkilta-leiri Harvassa
14.7.-17.7.  Isä-lapsileiri Harvassa
28.7.-31.7.  Perheleiri Harvassa
4.8.  Musiikkipainotteinen retkipäivä Harvassa

Lisätietoa alla…


Musiikkipainoitteinen puuhapäivä alakouluikäisille
5.6.2023 Namikalla

Sirkkalankatu 27 Turun NMKY:n tiloissa toteutetaan kesäloman ensimmäisellä lomaviikolla ma 5.6.2023  päivätoimintaa alakouluikäisille. Ohjelmassa on musiikkiaiheista ryhmätoimintaa; Tinapillin soittoa, Bongorytmejä, Boomwhacker-soittoa, Tee se itse- soittimen rakentamista sekä ulkona erilaisia pelejä, leikkejä ja muuta toimintaa.
Osallistujille tarjotaan lämmin ruoka. Päivä alkaa Sirkkalankatu 27 edestä klo 10.00 ja päättyy samaan paikkaan klo 15:00.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen


Sporttileiri
13.-16.6.2023 Harvassa

Leiri tarjoaa liikunnallista ohjelmaa 7-13-vuotiaille. Leirin aikana pääset mm. liikkumaan, leikkimään, uimaan, seikkailemaan ja viettämään mukavia hetkiä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa merellisessä ympäristössä. 

https://www.lyyti.in/sporttileiri2023


Liekehtiväpikari-leiri
19.6.-22.6.2023 Harvassa

Oletko valmis upeisiin kolmivelhoturnajaisiin? Kenen nimi leimahtaa ulos kesän liekehtivästä pikarista? Osaatko sinä suojautua pimeyden voimilta? Lähde rohkeasti mukaan taianomaiseen seikkailuun!  

Leiri on tarkoitettu 7-11-vuotiaille. Ohjelmassa on seikkailua, jännittävää taikuutta, kädentaitoja ja kesäistä leiriohjelmaa yhdessä muiden noita- ja velhokavereiden kanssa 

https://www.lyyti.in/liekehtivapikari


Feeniksinkilta-leiri
11.7.-14.7.2023 Harvassa

Tiedätkö sinä, mikä on Feeniksin kilta? Joko osaat suojautua pimeyden voimilta? Kyllästyttääkö sinuakin tylsät jästiuutiset ja haluaisit mukaan seikkailuun? Lähde rohkeasti mukaan taianomaiselle leirille, jossa on ohjelmassa seikkailua, jännittävää taikuutta, kädentaitoja ja kesäistä leiriohjelmaa yhdessä muiden noita- ja velhokavereiden kanssa. 

Leiri on tarkoitettu 10-14-vuotiaille.  

https://www.lyyti.in/Feeniksinkilta


Isä-lapsileiri
14.7.-17.7.2023 Harvassa

Leppoisa leiri keskellä kesää Harvassa! Ulkoilua, uintia, melontaa, vesiurheilua, kädentaitoja, rantasaunailua, iltanuotiolla istuskelua ja muuta mukavaa tekemistä isille ja lapsille. Leirille voi osallistua paitsi oman isän, yhtä lailla esimerkiksi miespuolisen kummin tai isovanhemman kanssa. 

https://www.lyyti.in/isalapsi2023


Perheleiri
28.7.-31.7.2023 Harvassa

Rentoa lomatunnelmaa koko perheelle ihanassa Harvan leirisaaressa! Leirille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja kaiken kokoiset perheet. Ohjelmassa on mukavaa toimintaa aikuisille ja lapsille – yhdessä ja erikseen. 

https://www.lyyti.in/perheleiri_2023


Musiikkipainotteinen retkipäivä Harvassa
4.8.2023 10.00-16.00 

Retkipäivä alakouluikäisille Harvan saaren leirikeskukseen. 

Ohjelmassa on musiikkiaiheista ryhmätoimintaa; Tinapillin soittoa, Bongorytmejä, Boomwhacker-soittoa, Tee se itse- soittimen rakentamista sekä ulkona erilaisia pelejä, leikkejä ja muuta toimintaa. Osallistujille tarjotaan lämmin ruoka 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset


Tukea osallistumismaksuun?

Turun NMKY:n leireille voi anoa erityisestä syystä tukea leirimaksuun. Lisätietoja Turun NMKY:n henkilöstöltä/leirinjohtajilta.

Peruutusehdot

Leiri-ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta sähköpostilla leirinjohtajalle kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, ellei peruutuksen syynä ole sairastuminen tai muu vakava syy. Sairaustapauksissa kopio lääkärintodistuksesta toimitetaan leirinjohtajalle.

 

Harvan saaren leirikeskuksen esittely