Leirikoulut

Turun NMKY järjestää yhteistyössä koulujen kanssa leirikouluja Harvan saaren leirikeskuksessa.

Harvan saaren leirikoulujen ohjelmat ja aikataulut laaditaan kunkin ryhmän tarpeiden mukaan. Toiminnalliset ohjelmat tarjoavat seikkailua, uusia kokemuksia ja ryhmässä toimimista.

Yhteistyössä järjestetyn leirikoulun kulut luokalle/koululle aiheutuvat toiminnasta ja tilojen käyttämisestä, sekä ruokailuista niin sovittaessa. Turun NMKY ei ole palveluntuottaja, eikä yhdistys tarjoa myyntipalveluita. Toiminnan ohjaajina on nuorisotyöntekijöiden lisäksi NMKY:n omia palkkioperusteisia ohjaajia – usein alan opiskelijoita. Leirikouluissa osallistujat on vakuutettu koulun toimesta.

Turun NMKY ei tavoittele toiminnallaan rahallista voittoa. Leirikouluista, virkistyspäivistä tai muista yhteistyötapahtumista yhteistyökumppanilta veloitetaan tila- ja toimintakuluja. Tuotoilla tuetaan yhdistyksen järjestämää nuoriso– ja leiritoimintaa sekä Harvan leirisaaren ylläpitoa ja kunnostusta.

Harvan sijainti ja kulkeminen saareen

Harvan saari sijaitsee Airiston laidalla, Satavan saaren kärjen tuntumassa. Saareen kuljetaan NMKY:n veneellä n. 5 minuutin merimatka Heinänokan partioalussatamasta. Turun keskustasta satamaan on n. 20 km. Heinänokkaan pääsee Kauppatorilta Fölibussilla nro 14.

Lisätietoja leirikouluista

Järjestösihteeri Maija Ruokonen p. 040 511 7434 maija.ruokonen@ymca.fi