Haku päällä

Avoimia työpaikkoja Turun NMKY:lla

Talojohtaja, NMKY-Sosiaalipalvelut, Tukiasunnot, Turku

NMKY-TASKU Tukiasunnot on toiminut lastensuojelun jälki- ja avohuollon sektoreilla yksityisenä palveluntuottajana jo vuodesta 1990. Toimimme kolmella paikkakunnalla Varsinais-Suomen alueella. Haemme nyt uutta talojohtajaa Turun tukiasunnoille.

Talojohtajat johtavat ja koordinoivat oman tukiasuntoyksikkönsä toimintaa ja käytännön asiakastyötä. He toimivat oman yksikkönsä tukiperhetyöntekijöiden lähiesihenkilöinä. Talojohtajat vastaavat yksiköissään asuvien, itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten asumisen ja elämänhallinnan harjoitteluun liittyvien tuki- ja ohjaustehtävien toteutuksesta, laadusta ja tuloksesta. Tämä tapahtuu tiiviissä yhteistyössä tukiperhetyöntekijöiden kanssa, heidän työtään tukien. Talojohtajan toimenkuvaan sisältyy myös käytännön asiakastyötä sekä muita käytännönläheisiä tehtäviä, tarpeen niin vaatiessa. Lisäksi verkostoyhteistyö ja raportointi asukkaisiin ja toimintaan liittyen, ovat oleellinen osa tehtävää. Talojohtajan työ arjessa on hyvin itsenäistä ja edellyttää vahvasti itseohjautuvaa työotetta.

Edellytämme sosiaali- tai terveysalan soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme positiivista, innovatiivista ja vahvaa ratkaisukeskeistä työotetta, tiimi- ja verkostotyön osaamista, kykyä tehdä ratkaisuja ja viedä toimintaa eteenpäin hyvin nopeastikin muuttuvien tilanteiden keskellä. Aiempi työkokemus lastensuojelussa ja palvelukentän tuntemus helpottavat oleellisesti tehtävässä toimimista.

Työaika on pääasiassa päivätyötä (8-18 välillä), lukuun ottamatta mm. tukiperhetyön luonteeseen kuuluvia tapaamisia ja työryhmäpalavereja (18-21 välillä).

Meillä sinulla on käytössäsi kattava ja laadukas työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, jokaisella työntekijällä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mahdollisuus kuntosalin käyttöön. Meillä olet osa NMKYn moniammatillista, rennon vauhdikasta työyhteisöämme ja työryhmiämme. Työssäsi sinulla on sekä oman yksikkösi työryhmän, että esihenkilön ja kaikkien yksiköiden talojohtajien tuki.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote pyydetään nähtäväksi ennen työsopimuksen kirjoittamista.

Hakemukset (+cv:t) 31.1.2024 mennessä osoitteeseen tommi.kantonen@ymca.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tai postilla: Tommi Kantonen / NMKY-Sosiaalipalvelut
Sirkkalankatu 27, 20700, TURKU

Lisätietoja: Tommi Kantonen, 050 344 77 90, tommi.kantonen@ymca.fi