Haku päällä

Haemme nuorisotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen

Nuorisotyöntekijän toimenkuvaan kuuluu kiusaamista ehkäisevä työ, leiriohjaajakoulutukset, rippikoulutyö sekä seikkailukasvatus ja leirityö. Pyrimme nuorisotoiminnassamme kehittämään työtapojamme innovatiivisesti etsimällä uusia toimintamalleja, kohtaamalla nuoria ja osallistamalla heitä toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan koulutus, sekä kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Tehtävään valittavalta odotetaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja, sosiaalisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimi- ja verkostotyön osaamista.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työssä noudatetaan jaksotyöaikaa 153 tuntia / 4 viikkoa.

Tarjoamme haastavan ja merkityksellisen työn, jossa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan työn sisältöön sekä kilpailukykyisen palkan.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504). Koeaika on 6 kk. Työsuhde alkaa viimeistään 1.3.2021, työntekijän mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemmin.

Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan 17.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ilpo.lahdenkauppi@ymca.fi. Lisätietoja puh. 050 344 7720 (Ilpo) tai 050 597 6030 (Mika Wallin).