Haku päällä

Avoimia työpaikkoja Turun NMKY:lla

Turun NMKY etsii työntekijää Katujengityöhön

Työsuhde on ajalle 1.6.2023-31.12.2024. Työ on hankerahoitteinen ja hankkeelle haetaan jatkoa vuoden 2024 jälkeen. Työsuhde voi alkaa myöhemminkin kuin 1.6.2023.

Katujengityön tarkoituksena on parantaa nuorten turvallisuutta Turussa ja sen lähikunnissa selvittämällä jengiytymisilmiön tilannekuvaa ja luomalla toimintamalli, jolla nopeasti reagoiden ja kohdealueille liikkumalla tavoitetaan kohderyhmän nuoria ns. katujengiläisiä. Nuoria kohdataan heidän toimintaympäristöissään kotona, koulussa ja vapaa-ajalla. Toiminnallisuus on osa nuorten kanssa työskentelyä ja työtä tehdään sekä yksilöiden että ryhmien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Ennen kaikkea haemme hyvää tyyppiä. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja, sosiaalisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia/viikko, mutta työaika voi olla osa-aikainen, 50 prosentista ylöspäin. Työ muodostuu päivä-, ilta- ja viikonlopputyöstä. Työsuunnitelma tehdään yhdessä työparin kanssa.  Palkka on alkaen 2850 euroa riippuen hakijan aikaisemmasta kokemuksesta. Työntekijälle tarjoamme laadukkaan työterveyshuollon, kuntosalin käyttömahdollisuuden, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahtavan työyhteisön hyvine työkavereineen.

Hakemukset 8.5.2023 mennessä osoitteeseen satu.alanen@ymca.fi. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.  Lisätietoja työstä Katja Vossi, 050 305 0060 / katja.vossi@ymca.fi.

 

Talojohtaja, NMKY-Sosiaalipalvelut, Tukiasunnot, Turku

NMKY-TASKU Tukiasunnot on toiminut lastensuojelun jälki- ja avohuollon sektoreilla yksityisenä palveluntuottajana jo vuodesta 1990. Toimimme kolmella paikkakunnalla Varsinais-Suomen alueella. Haemme nyt uutta talojohtajaa Turun tukiasunnoille.

Talojohtajat johtavat ja koordinoivat oman tukiasuntoyksikkönsä toimintaa ja käytännön asiakastyötä. He toimivat oman yksikkönsä tukiperhetyöntekijöiden lähiesihenkilöinä. Talojohtajat vastaavat yksiköissään asuvien, itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten asumisen ja elämänhallinnan harjoitteluun liittyvien tuki- ja ohjaustehtävien toteutuksesta, laadusta ja tuloksesta. Tämä tapahtuu tiiviissä yhteistyössä tukiperhetyöntekijöiden kanssa, heidän työtään tukien. Talojohtajan toimenkuvaan sisältyy myös käytännön asiakastyötä sekä muita käytännönläheisiä tehtäviä, tarpeen niin vaatiessa. Lisäksi verkostoyhteistyö ja raportointi asukkaisiin ja toimintaan liittyen, ovat oleellinen osa tehtävää.

Edellytämme sosiaali- tai terveysalan soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme positiivista, innovatiivista ja vahvaa ratkaisukeskeistä työotetta, tiimi- ja verkostotyön osaamista, kykyä tehdä ratkaisuja ja viedä toimintaa eteenpäin hyvin nopeastikin muuttuvien tilanteiden keskellä. Aiempi työkokemus lastensuojelussa ja palvelukentän tuntemus helpottavat oleellisesti tehtävässä toimimista.

Työaika on pääasiassa päivätyötä (8-18 välillä), lukuun ottamatta mm. tukiperhetyön luonteeseen kuuluvia yksikön työryhmäpalavereja (18-21 välillä).

Meillä sinulla on käytössäsi kattava ja laadukas työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, jokaisella työntekijällä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mahdollisuus kuntosalin käyttöön. Meillä olet osa NMKYn moniammatillista, rennon vauhdikasta työyhteisöämme ja työryhmiämme. Työssäsi sinulla on sekä oman yksikkösi työryhmän, että esihenkilön ja kaikkien yksiköiden talojohtajien tuki.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote pyydetään nähtäväksi ennen työsopimuksen kirjoittamista.

Hakemukset (+cv:t) 30.4.2023 mennessä osoitteeseen tommi.kantonen@ymca.fi

Tai postilla: Tommi Kantonen / NMKY-Sosiaalipalvelut, Sirkkalankatu 27, 20700, TURKU

Lisätietoja: Tommi Kantonen, 050 344 77 90, tommi.kantonen@ymca.fi

 

 • Lyhyet kesätyöt Harvassa kesällä 2023
  • Hae kesätöihin lyhyisiin työsuhteisiin (4 pv – 3 vkoa) Turun NMKY:n Harvan leirikeskuksen huoltohommiin tai leiriemännäksi. Työt voivat ajoittua kesälle eri ajankohtiin pätkinä.
  • Leirikohtaisia muonittajia ripareille, lastenleireille, isä-lapsi-leirille ja perheleirille. Leirimuonittajat valitaan kullekin leirille erikseen. Muonittajat vastaavat itsenäisesti aamiaisten ja iltapalojen tarjoiluista, sekä keittiön siisteydestä.
  • Leirikeskusapulaisia huolto- ja ylläpitotehtäviin sisällä ja ulkona.
  • Työntekijöitä palkataan mahdollisuuksien mukaan erilaisilla kesätyöseteleillä tai kesätyötuella.
  • Haku päättyy 14.4.2023 klo 23.59.