Haku päällä

Avoimia työpaikkoja Turun NMKY:lla

KESÄTÖIHIN HARVAN LEIRIKESKUKSEEN KESÄLLÄ 2024

Tällä hakemuksella haetaan kesätöihin lyhyisiin työsuhteisiin (4 pv – 3 vkoa) Turun NMKY:n Harvan leirikeskuksen huoltotöihin ja leiriemännäksi. Työt voivat tarvittaessa ajoittua kesällä pätikinä eri ajankohtiin.
Tämä haku päättyy 31.3.2024 klo 23.59. 

Hae tämän linkin kautta

Harvan saaren leirikeskukseen tarvitaan:

  • Leirikohtaisia muonittajia ripareille, lastenleireille, isä-lapsi-leirille ja perheleirille 
  • Leirikeskusapulaisia huolto- ja ylläpitotehtäviin sisällä ja ulkona
  • Leirimuonittajat valitaan kullekin leirille erikseen. Muonittajat vastaavat itsenäisesti aamiaisten ja iltapalojen tarjoiluista, sekä keittiön siisteydestä. Leirimuonittajat tekevät päivällä yhteistyötä Harvan kesän ruokavastaavan (ripareilla Sinapin keittiön) kanssa, kuitenkin huomioiden riittävä päivittäinen lepoaika. Kunkin leirin muonittajat yöpyvät leirillä omassa huoneessa. Palkkio leirimuonittajan tehtävästä on n. 70 euroa jokaisesta työskentelypäivästä leirillä. Leirimuonittajaksi voi hakea (ja päästä) useammalle leirille.
  • Leirikeskusapulaisia palkataan mahdollisuuksien mukaan erilaisilla kesätyöseteleillä tai kesätyötuella. Nämä työt ovat tarjolla 15-17-vuotiaille.
  • Tehtävistä laaditaan työsopimus.
  • Kesätyöhön hakeneita haastatellaan tarpeen vaatiessa.
Lisätietoa leireistä löytyy nettisivuilta
ymcaturku.fi
Lisätietoja: Ilpo Lahdenkauppi, p. 050 344 7720, ilpo.lahdenkauppi@ymca.fi

 

Talojohtaja, NMKY-Sosiaalipalvelut, Tukiasunnot, Turku

NMKY-TASKU Tukiasunnot on toiminut lastensuojelun jälki- ja avohuollon sektoreilla yksityisenä palveluntuottajana jo vuodesta 1990. Toimimme kolmella paikkakunnalla Varsinais-Suomen alueella. Haemme nyt uutta talojohtajaa Turun tukiasunnoille.

Talojohtajat johtavat ja koordinoivat oman tukiasuntoyksikkönsä toimintaa ja käytännön asiakastyötä. He toimivat oman yksikkönsä tukiperhetyöntekijöiden lähiesihenkilöinä. Talojohtajat vastaavat yksiköissään asuvien, itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten asumisen ja elämänhallinnan harjoitteluun liittyvien tuki- ja ohjaustehtävien toteutuksesta, laadusta ja tuloksesta. Tämä tapahtuu tiiviissä yhteistyössä tukiperhetyöntekijöiden kanssa, heidän työtään tukien. Talojohtajan toimenkuvaan sisältyy myös käytännön asiakastyötä sekä muita käytännönläheisiä tehtäviä, tarpeen niin vaatiessa. Lisäksi verkostoyhteistyö ja raportointi asukkaisiin ja toimintaan liittyen, ovat oleellinen osa tehtävää. Talojohtajan työ arjessa on hyvin itsenäistä ja edellyttää vahvasti itseohjautuvaa työotetta.

Edellytämme sosiaali- tai terveysalan soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme positiivista, innovatiivista ja vahvaa ratkaisukeskeistä työotetta, tiimi- ja verkostotyön osaamista, kykyä tehdä ratkaisuja ja viedä toimintaa eteenpäin hyvin nopeastikin muuttuvien tilanteiden keskellä. Aiempi työkokemus lastensuojelussa ja palvelukentän tuntemus helpottavat oleellisesti tehtävässä toimimista.

Työaika on pääasiassa päivätyötä (8-18 välillä), lukuun ottamatta mm. tukiperhetyön luonteeseen kuuluvia tapaamisia ja työryhmäpalavereja (18-21 välillä).

Meillä sinulla on käytössäsi kattava ja laadukas työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, jokaisella työntekijällä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mahdollisuus kuntosalin käyttöön. Meillä olet osa NMKYn moniammatillista, rennon vauhdikasta työyhteisöämme ja työryhmiämme. Työssäsi sinulla on sekä oman yksikkösi työryhmän, että esihenkilön ja kaikkien yksiköiden talojohtajien tuki.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote pyydetään nähtäväksi ennen työsopimuksen kirjoittamista.

Hakemukset (+cv:t) 31.1.2024 mennessä osoitteeseen tommi.kantonen@ymca.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tai postilla: Tommi Kantonen / NMKY-Sosiaalipalvelut
Sirkkalankatu 27, 20700, TURKU

Lisätietoja: Tommi Kantonen, 050 344 77 90, tommi.kantonen@ymca.fi