Sukellus

Sukellusjaoston jäseninä on kaiken ikäisiä sukellusparistaan ja sukellusympäristöstään huolehtivia sukeltajia – sekä naisia että miehiä. Jäsenistö ulottuu vasta-aloittaneista lomasukeltajista kokeneisiin tekniikkasukeltajiin, joten jokainen varmasti löytää hyvää ja kokenutta sukellusseuraa.

 

Sukellusjaostossa pääsee nauttimaan sukelluksesta omien taitojen ja mieltymysten mukaan, saa apua ja tukea helppoihin turvallisiin sukelluksiin matalissa ja kirkkaissa vesissä. Taitojen karttuessa pääsee halutessaan vaikka pitkille syville hylkysukelluksille.

Turun NMKY:n Sukellusjaoston jäsenille

– sukellustoimintaa ympäri vuoden – myös talvella

– viikoittaisia iltasukelluksia lähikohteisiin

– hyvän valikoiman retkiä kauemmaksi

– uimahallivuoron

– edulliset ilma/nitrox/trimix -täytöt 24/7

– säilytystilaa, lainavarusteita, veneen

– aktiivisen ja opastavan sukeltajayhteisön

– kursseja

Sähköpostia sukellusjaostolle: sukellus (a) ymca.fi

 

Turun NMKY:ssä on ollut sukellustoimintaa kahdeksankymmentäluvulta alkaen. Varsinaisesti toiminta järjestäytyi yhdeksänkymmentäluvun puolivälissä ja vuonna 1998 sukeltajat siirtyivät omaksi jaostokseen, jolla on oma hallitus. Toimintaan osallistuu iältään varsin eri-ikäisiä sukeltajia ja jaostossa on yli 60 jäsentä. NMKY:n sukellusjaosto on eräs Turun toimivimpia sukellusseuroja. Ensimmäinen sukellusleiri toteutettiin kesällä 2000  ja se on saanut jatkoa vuosittain.