Tuija Parviainen henkilökua

Tuija Parviainen

Asiantuntija

Nuorten sovittelut

044 292 9898
tuija.parviainen@ymca.fi

Tuija innostuu helposti, melkein kaikesta. Joku voisi kutsua yllytyshulluksi. Innostuu ihmisistä, hyvästä vuorovaikutuksesta, arjen onnistumisista, tilanteista, jotka saavat liikuttumaan, onnistumisista työssä, omista lapsista, aamuista, kesäilloista, hyvästä musiikista.

Hän Ihailee ihmisiä, jotka näyttävät olevan sinut itsensä kanssa. Ihmisiä, jotka ovat tyytyväisiä ja nauttivat elämästä. Ihailen lasten kykyä heittäytyä asioihin luottaen ja ilman mitään ennakkoluuloja. Ihmisiä, jotka pystyvät tuottamaan toisille hyviä tunteita musiikin, elokuvien, taiteen jne. välityksellä.

Tuijan pahin munaus olisi ollut jättää hakematta tätä työpaikkaa vaan sen vuoksi että ei olisi uskaltanut. Toiseksi pahin munaus oli aikoinaan permanentti, jonka otin varmuuden vuoksi pienillä rullilla (enemmän kiharaa) sillä seurauksella että päässä oli pyramidin muotoinen hiuksia muistuttava karvahattu.

Et ehkä tiennyt että Tuija pitää ilmaisjakelulehdistä. Mainoksia Tuijan postilaatikkoon, kiitos. Harmi että moni ilmaisjakelu on siirtynyt sähköiseen muotoon. Alkon Etiketti, K-kaupan Pirkka -lehti jne. Ihan parasta!

Työkaverit kertovat:

Työkavereiden mukaan Tuija on iloinen uusi tuttavuus, joka vie keskusteluja eteenpäin. Ollut tosi kiva tutustua. Lämmin, lämminhenkinen, iloinen, ystävällinen, nopea tekemään, kiinnostunut kaikesta ja halukas oppimaan. Asioiden eteenpäin viejä, älykäs nainen. Rauhallinen, välittävä.