FinYMCA 7 Turku


Olen Alina Ainola, 24-vuotias Namikalainen Turusta. Käyn tällä hetkellä Helsingissä Sibelius-Akatemiaa, jossa opiskelen musiikinopettajaksi. Hain mukaan Finymca-koulutukseen, koska minua kiinnostivat kansainvälisyys ja kehittyminen nuorisotoiminnassa. Olen nyt jo saanut itsevarmuutta ja rohkeutta sekä nuorisotyöhön että opettamiseen sekä tutustunut upeisiin tyyppeihin. Odotan Finymcalta eniten kansainvälisiä koulutuksia, uusiin ihmisiin tutustumista sekä itseni haastamista.

 

 

 

 

 

 

Moikka, olen Katariina Paavola, 21-vuotias aurinkoinen turkulainen. Teen lähihoitajan ja yrittäjän töitä täällä kotikaupungissa. Palasin myös juuri aupairin hommista Kanadasta. Toivon oppivani nyt jotain uutta ja tapaavani uusia ihmisiä. Olen aina ollut kiinnostunut nuorisotyöstä ja eri kulttuureista ja luulen että Finymcan kautta saan uudenlaisia näkökulmia ja taitoja. Olen ollut aktiivisesti NMKY:n nuorisotoiminnassa mukana, muun muassa leiritoiminnassa, joten tuntui vain luonnolliselta jatkaa vielä Finymcaan uusiin haasteisiin. Olin heti kiinnostunut ja utelias kun kuulin siitä NMKY:llä.

 

 

 

 

 

 

Moi, olen Kristian Robertsson ja olen mukana Finymca 7 ryhmässä. Olen 21-vuotias ja toimin Ymca Turussa aktiivisesti partiotoiminnassa sekä yhdistyksen johtokunnassa. Tulin ymca toimintaan mukaan vuonna 2004, kun liityin partioon. Finymcasta kuulin ensimmäistä kertaa Suomen Ymcan liittopäivillä 2018, jossa tapasin edellisiä finymcalaisia ja silloin päätin hakea tähän ryhmään.

 

 

 

 

 

 

 

Olen Tuulia Toivanen, 22-vuotias poliittisen historian opiskelija Turun yliopistossa. Olen ollut aktiivisesti mukana Turun YMCA:n toiminnassa vuodesta 2012, ohjaajakoulutusten ja leiritoiminnan muodossa. Viime vuosina olen ollut myös osallisena ohjaajakoulutusten sisältöjen ja tavoitteiden suunnitteluun. Päätin hakea FinYMCA-koulutukseen, koska kiinnostus YMCA:n kansallista ja kansainvälistä ulottuvuutta kohtaan oli kasvanut vuosien mittaan ja olin kuullut paljon hyvää edeltävän koulutusryhmän käyneiltä.

 

 

Minä olen Marcus Warto, alkuperää manselainen nuori, hajamielinen, rento, täyttä hymyä hämäläinen, joka on sattunut eksymään Turkuun ja kohta myöskin maailmalle FINYMCA7 koulutuksen kautta. Olen siis kotoisin Tampereelta, mutta opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuotta sosionomi (AMK) tutkintoa Turun ammattikorkeakoulussa. Kaikenlainen urheileminen on minulle ollut aina rakasta ja näky arjessani vierailuna erilaisissa höntsypeliporukoissa. Joukkueurheilu on omistanut pienestä pojasta lähtien suuren palan sydämestäni, mutta näin vanhemmiten itsenäisen liikunnan muodot ovat vahvistaneet asemaansa elämässäni. Niistä salitreenaaminen on tällä hetkellä minun ehdoton henkireikä.

Luovuus ei myöskään puutu arjestani. Olen nuorempana tykännyt monenlaisesta itseilmaisun lajeista; näyttelemisestä, laulamisesta, kuvataiteesta yms. Nuorena, kun oli vielä aikaa hukattavaksi, luovuus otti isomman palan arjestani, mutta sen osuus on huomattavasti vähentynyt tämänhetkisessä arjessa. Inspiroidun aika ajoin arjen harvoina rauhallisina ja kiireettöminä hetkinä maalaamaan ja tykkään siitä paljon. Näen itseni myös vahvana visuaalisena ihmisenä jolle värien tasapaino sekä yhteensopivuus on tärkeä asia.

Turun YMCA:ssa työskentelen hansa-hankkeen kautta toimivassa nuorisotilassa, nuoriso-ohjaajan työtehtävissä. Teen aktiivisesti töitä myös lastensuojelun sijaishuollossa toimiviin yksiköihin. Heikommassa asemassa olevien ihmisten auttaminen on ollut minulle tärkeä asia ja olen onnellinen siitä, että koulutukseni kautta minulle on avautunut mahdollisuus harjoittaa sitä ammattilaisena.