Sukeltamaan

Sukellustoimintamme koostuu neljästä kokonaisuudesta: allasvuoroista, viikkosukelluksista, pidemmistä retkistä sekä äkkilähdöistä.

Allasvuoroja meillä on Turun uimahallissa. Viikkosukellukset tehdään arki-iltoina töiden ja koulun jälkeen tai viikonloppuisin jo aiemmin päivällä. Pidemmät sukellusretket suuntautuvat kauemmas, ja niissä menee koko päivä, viikonloppu, tai jopa pidempään.

Näitä järjestettyjä toimintoja täydentävät äkkilähdöt foorumilla. Kuka tahansa jäsenemme voi ehdottaa äkkilähtöä sukeltamaan vaikka viikon tai puolen tunnin päästä. Tässä seurassa et jää rannalle kuivumaan, jos vaan veteen tekee mieli.

 Jäsenilloissamme, joita järjestetään mahdollisuuksien mukaan, voit tutustua aktiiveihimme ja siten päästä helposti mukaan tuntemassasi porukassa. Samalla opit kaikkea uutta hyödyllistä.

Jäsenillat

Järjestämme jäseniltoja mahdollisuuksien mukaan. Näissä tapaamisissa vietetään leppoisaa sukellushenkistä iltaa tavaten seuran muita sukeltajia, tarinoiden sukellusreissuista, ideoiden uusia, juoden kahvia jne. Pyrimme aina välillä pitämään pienen intron johonkin teemaan. Toiminnastamme kiinnostuneet tervetuloa tutustumaan. Tilamme ovat Sirkkalankadun ja Kaskenkadun kulmassa NMKY:n talon sisäpihalla keltaisen piharakennuksen perimmäisessä nurkassa.

Kevään 2021 jäsenillat:

ke 13.1. klo 19:00 PARK VICTOR (HUOM! TÄMÄ KERHOILTA TOTEUTETAAN VIRTUUAALISESTI)

TU 26.1. KLO 18:00 SUKELLUKSEN HISTORIAA

Lisätietoja tapahtumista seuran foorumilla tai Facebookissa.

Mikäli sinulla on idea tai toivomus jäsenillan aiheesta, ota rohkeasti yhteyttä sukellus@ymca.fi.

Näe Sukellusjaoston Bunkkeri isommalla kartalla

Hallivuorot

Laitesukeltajien hallivuorot kevätkaudella 2021:

Su 21.2. klo 15:30-17:30

Su 7.3. klo 15:30-17:30

Su 21.3. klo 15:30-17:30

Su 4.4. klo 15:30-17:30

Viikkosukellukset

Äkkilähtöjä ja muita yhteisiä sukellustapahtumia löydät foorumiltamme sekä Facebookista.

Jos et pääse viikkosukellukselle, voit tarkistaa viimeisimmän lähdön Taivassaloon tai muille kohteille äkkilähdöistä  tai ehdottaa äkkilähdöt -foorumilla omaa reissua. Äkkilähdöissä voit kysyä kaveria myös allastreeniin.

Viikkosukellukset ovat etukäteen sovittuja helppoja sukelluksia lähikohteisiin. Lähdemme noin viiden-kuuden aikoihin iltapäivällä ja palaamme kotiin viimeistään yhdentoista maissa. Viikonloppuisin kokoonnumme kohteilla yleensä noin puolen päivän aikoihin. Retkeen voi varata keskimäärin viisi tuntia: tunti sukellukseen, tunti rantatoimintaan, kaksi matkoihin ja sitten vähän lisää. Joissain tapauksissa matkustukseen voi mennä pari tuntia.

Lisätietoja viikkosukelluksista löydät foorumilta.