Namikan suunnistusjaostossa on mukavan rento meininki

Katja Auvinen, 48 vuotta

Osallistun aktiivisesti Turun NMKYn suunnistusjaoston toimintaan. Suunnistus on minulle tärkeä liikuntaharrastus, ja käynkin iltarasteilla viikoittain vuoden ympäri. Namikan suunnistajien joukkueessa olen osallistunut useisiin kilpailuihin, kuten Venlojen viestiin, Halikko-viestiin ja Kevätyön viestiin. Myös yksilökilpailuissa käyn mielelläni, viimeksi Loppiaisrogainingissa Espoossa. Toimin myös aktiivisesti partiossa, Turun Tähti-Tytöissä. Sitäkin kautta minulla on linkki Turun NMKY:hyn.

nainen suunnistamassa

Namikan suunnistusjaostossa on mukavan rento meininki. Suunnistus on tärkeää, mutta tunnelma pidetään silti leppoisana. Epäonnistumisia tulee, ja ne voidaan käydä läpi huumorilla, muttei jäädä murehtimaan. Mukana pitää siis samanhenkinen kaveriporukka, joka kannustaa ja tukee myös huonoina päivinä.

Vuonna 2019 olin itse ensimmäistä kertaa mukana veteraanien MM-kisoissa, jotka pidettiin Riikassa, Latviassa. Siellä edustin siis Turun NMKY:tä, suunnistusjaostosta oli mukana kolme suunnistajaa. Tapahtuma oli minulle aivan erityisen hieno kokemus, ja ensimmäinen ulkomaille suuntautunut suunnistusmatkani. Parasta reissussa oli hienot uudenlaiset suunnistusmaastot sekä mahdollisuus viettää aikaa vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Ensi kesän reissu Slovakian MM-kisoihin on jo varattu!