Media

Turun NMKY- YMCA Turun viestintä auttaa median edustajia kaikissa yhdistystä koskevissa kysymyksissä. Välitämme tietoa yhdistyksen toiminnasta ja autamme toimittajia löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi ja tarjoamme valokuvia ja muuta materiaalia median käyttöön.

Tiedotteet ja verkkouutiset

Tietoa Turun NMKY – YMCA Turun toiminnasta ja ulostuloista saa parhaiten seuraamalla STT:n tiedotepalvelua (vuoteen 2020 asti tiedotteet epressin tiedotepalvelussa.) Palvelussa julkaistavista tiedotteista ja verkkouutisista voi tilata myös RSS-syötteen. Suurin osa palvelun jutuista lähetetään tiedotteina toimituksiin jakelukanavan kautta.

Sosiaalisessa mediassa

Turun NMKY – YMCA Turku näkyy ja kuuluu aktiivisesti sekä facebookissa että instagramissa. Sosiaalisen median kanavat löydät kuvalinkeistä:

   

Viestinnän yhteystiedot

viestinnän palveluista ja materiaaleista saat lisätietoa osoitteesta maija.ruokonen@ymca.fi tai puhelimitse 040 511 7434

Uutiskirjeet

Turun NMKY – YMCA Turku julkaisee noin kuukauden välein ilmestyvää uutiskirjettä, joka kertoo yhdistyksen ajankohtaisista-  ja ilmoitusasioista.

Uutiskirjepalvelut

Julkaisut ja esitteet

Turun NMKY julkaisee vuosittain vuosikirjan sekä satunnaisesti muita julkaisuja. Esitteitä julkaistaan toimintokohtaisesti.

Esitteet ja julkaisut löytyvät tietopankista

Toimittajat ja yhteistyökumppanit voivat tilata esitteitä ja vuosikirjan osoitteesta: maija.ruokonen@ymca.fi

Graafinen ohjeistus ja logot

Turun NMKY – YMCA Turku logoa voi käyttää kuvituskuvana mediassa, kun aihe liittyy yhdistyksen toimintaan. Noudatathan logossa graafisen ohjeiston ohjeita logon käytöstä!

Logot eri muodoissa löytyvät mediapankista

Kaipaatko materiaalia viestinnän tueksi?

Jos tältä sivulta et löydä kaipaamaasi, ota yhteyttä viestinnän asiantuntijoihin

Viestiä viestintään