Tietoa COVID-19 -viruksen aiheuttamista toimenpiteistä Turun NMKY:n toimintaan

Turun NMKY seuraa valtakunnallista koronavirustilannetta ja noudattaa toimissaan ja toiminnassaan THL:n ja alueellisen viranomaisen ohjeistuksia. Toiminnassamme pyrimme aktiivisesti estämään viruksen leviämistä.

Koska Varsinais-Suomi on siirtynyt koronapandemian kiihtymisvaiheeseen, haluamme muistuttaa suosituksista joita alueelle on annettu ja joita tulee noudattaa myös Turun NMKY:n kaikessa toiminnassa:

· kasvomaskia eli suunenäsuojainta on suositeltua käyttää kaikessa toiminnassa, jossa riittävää 1-2 metrin etäisyyttä ei voi noudattaa (toistaiseksi maskisuosituksen ikäraja on 15 vuotta). 

Lisäksi voimassa ovat jo aiemmin annetut ohjeet erityisen tarkan hygienian noudattamisesta ja kaikkien osallistujien turvallisuudesta huolehtimisesta.

Jokainen toimintaryhmä voi myös tehdä omat ylläolevaa ohjeistusta tiukemmat toimintaohjeistuksensa koskien omaa toimintaansa.

—————

 

28.10. Johtokunta on antanut ohjeistuksen koronakäytänteistä yhdistyksen toiminnassa

3.11. alkaen kaikki Yökoris-vuorot on peruttu loppu vuodelta. Toiminnan jatkumisesta tammikuussa tiedotetaan erikseen! (päivitetty 19.11.)

 

 

Seuraamme kehittyvää koronatilannetta jatkuvasti ja tiedotamme mahdollisista lisätoimenpiteistä sekä sähköpostilla että verkkosivuillamme.