Nuoret järjestivät Tapahtuman Hansatorilla

Viime lauantaina Hansatorilla oli täysi tohina päällä, kun viisi nuorta päätti tuoda YK:n Nuorten rauhanviikon mahdollisimman lähelle turkulaisia nuoria. Tapahtuman ytimessä   oli yhteisöllisyys ja rauhan sanoma.

Nuoret suunnittelivat ja järjestivät tapahtuman yhteistyössä Pelastakaa lapset ry:n kanssa. Pelastakaa lapset ry toi tapahtumaan pakohuonepelin. Pelissä osallistujien tehtävänä oli pelastaa kaveri väkivaltaisen ääriliikkeen kynsistä. Jotta pelin sai ratkaistua, vaati se nuoria tekemään yhteistyötä. Pakohuonepeli olikin selvästi yksi päivän kohokohdista. Suuret kiitokset Pelastakaa lapset ry:n työntekijöille!

Tapahtumassa oli paljon muutakin toimintaa. Heittokisa tarjosi mahdollisuuden voittaa elokuvalippuja, ja tietovisa rauhasta antoi tilaisuuden napata itselleen YMCA Peacemakers -kangaskassin. Tapahtuma antoikin mahdollisuuden oppia ja reflektoida rauhan teemaa monipuolisesti.

Pelikentiltä rauhanrakentajiksi jatkaa toimintaansa maanantaisin Bunkkerissa (Sirkkalankatu 27, käynti sisäpihalta) klo 18–21. Kaikki 16–25-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan! Toiminnassa kokoonnumme yhteen, pohdimme ajankohtaisia asioita ja suunnittelemme tapahtumia. Tarjolla aina myös jotakin syötävää. Nähdään maanantaina!