Semijohtajakoulutus

Semijohtajakoulutus on kolmannen vuoden ohjaajakoulutus, joka sisältää neljä erillistä kokonaisuutta:

  • Seikkailukasvatus
  • Navigointi ja veneily
  • Muonitus
  • Leirisuunnittelu ja kouluttajana toimiminen

Näiden lisäksi on lisäksi yhteisiä koulutuksia muiden NMKY:n ohjaajakoulutusryhmien kanssa. Koulutus sisältää 5 koulutusviikonloppua eri leirikeskuksissa.

Tavoitteena on entisestään syventää tietoja ja taitoja Namikalaisena ohjaajana toimimiseen. Koulutuksen pääpaino on viikonloppukoulutuksissa, joiden lisäksi on myös kaupunkikoulutuksia. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa Saaristolaivuri-tutkinto ja hygieniapassi-tutkinto.

Läpäistäksesi koulutuksen, sinun tulee osallistu riittävästi yleisiin koulutuksiin sekä kolmeen erilliseen kokonaisuuteen mielenkiintosi mukaan. Loppukokeita ei ole. Kesäisin tarvitaan aina osaavia emäntiä ja muita leirihenkilöitä (myös palkallisiin tehtäviin), jolloin aktiivisimmat osallistujat ovat etusijalla! Koulutus vaatii siis sinulta panostusta, jos haluat saada siitä kaiken irti!

Hinta
Koulutus maksaa 270 euroa (2021-2022). Se laskutetaan kahdessa erässä (syksy 120€ ja kevät 130€). Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu 20€. Hinta sisältää koulutuksen ja materiaalit, tilakulut, viikonloppujen majoituksen ja ruokailut, toiminnan vakuutukset sekä hallintokulut.

Kevään aikataulu

15.1. klo 9.30-16 Muonituskoulutusta juhlasalissa
5.2. klo 10-15 Muonituskoulutus juhlasalin keittiössä
18.-20.3.
Koulutusviikonloppu Rantalassa (Ilmoittaudu)
9.-10.4.
Talkoot sekä Melonta- ja köysitoiminta-koulutus Harvassa
22.-24.4. Koulutusviikonloppu Harvassa