Pikkusudet, 2013 -2014 syntyneet tytöt ja pojat

Pikkususijoukkueisiin ovat tervetulleita kaikki esikoululaiset ja ekaluokkalaiset tytöt ja pojat.  Harjoituksia on kerran viikossa. Katso harjoitusajat alta. Syksyisin ja keväisin joukkueiden toiminnan päättää kaikkien joukkueiden yhteinen pelitapahtuma.

Koripallotaitojen lisäksi harjoitukset kehittävät lapsien havaintomotorisia, kognitiivisia ja sosiaalisia kykyjä ja taitoja.  Toiminta on tasavertaista, positiivista, mielekästä ja hauskaa.

Joukkueita on kaksi, jotka harjoittelevat seuraavasti: (Kaupungin liikuntatoimi voi omalla ilmoituksellaan peruttaa vuoroja koulun omaan käyttöön).

Uittamon koulun pikkusudet. Harjoitukset tiistaisin  klo 17.00 -18.00. Ensimmäinen kerta 1.9.2020..

Suikkilan koulun pikkusudet. Harjoitukset tiistaisin klo 17.00-18.00. Ensimmäinen kerta 1.9.2020.

Kaikille Pikkususille pidetaan yhteinen tapahtuma joulukuussa sekä toukokuussa.

Kevään 2021 harjoitukset alkavat viikolla 2.

Mukaan toimintaan

Toimintaan osallistutaan ilmoittamalla lapsi mukaan joukkueeseen. Ilmoittautumisen jälkeen lapsi voi käydä kokeilemassa harjoituksia maksutta kaksi kertaa. Sen jälkeen hän sitoutuu mukaan joukkueen toimintaan.

Lukukausimaksu on 110 euroa. Jos lapsi on mukana toiminnassa koko lukuvuoden maksu on 220 euroa. Maksu laskutetaan kahdessa 110 euron erässä. Maksu sisältää laadukkaat harjoitukset ja pelitapahtuman. Jokainen pelaaja saa lisäksi oman pallon, pikkusususikausituotteen. Myös vakuutusturva sisältyy maksuun. Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat maksuunsa 10 euron alennuksen.

Kysy lisää pikkususitoiminnasta Turun NMKY:n urheilusihteeriltä Juha Ruohonen puh. 0400 525 630 tai sähköpostin kautta juha.ruohonen@ymca.fi

 

 

Pikkususitoimintaa tukemassa: OP Turun Seutu ja Lähitapiola Varsinais-Suomi

Lähitapiola Varsinais-Suomi