Pikkusudet, 2017 -2016 syntyneet tytöt ja pojat ja Tenavakoris

Pikkusudet

Pikkususijoukkueisiin ovat tervetulleita kaikki esikoululaiset ja ekaluokkalaiset tytöt ja pojat.  Harjoituksia on kerran viikossa. Koripallotaitojen lisäksi harjoitukset kehittävät lapsien havaintomotorisia, kognitiivisia ja sosiaalisia kykyjä ja taitoja.  Toiminta on tasavertaista, positiivista, mielekästä ja hauskaa.

Turun NMKY:n pikkususiryhmiä on kaksi, jotka harjoittelevat seuraavasti: (Kaupungin liikuntatoimi voi omalla ilmoituksellaan peruttaa vuoroja koulun omaan käyttöön).

Pikkusudet keskiviikkoisin Ruiskadulla kello 17:00-18:00.

Ilmoittaudu mukaan Ruiskadun Pikkususiryhmään

Pikkusudet keskiviikkoisin Aunelan palloiluhallilla kello 16:30-17:30.

Ilmoittaudu mukaan Aunelan Pikkususiryhmään

Mukaan toimintaan

Pikkususitoimintaamme voi maksutta tutustua kaksi kertaa. Tutustumisen jälkeen lapsi sitoutuu mukaan ryhmän toimintaan, ilmoittautumalla pikkususilomakkeelle.

Lukukausimaksu on 130 euroa. Jos lapsi on mukana toiminnassa koko lukuvuoden maksu on 260 euroa. Maksu laskutetaan kahdessa 130 euron erässä. Maksu sisältää laadukkaat harjoitukset ja pelitapahtuman. Jokainen pelaaja saa lisäksi oman pallon, pikkususikausituotteen. Myös vakuutusturva sisältyy maksuun.

Kysy lisää pikkususitoiminnasta Turun NMKY:n urheilusihteeriltä Juha Ruohonen puh. 0400 525 630 tai sähköpostin kautta juha.ruohonen@ymca.fi

Turun NMKY:n Tenavakoris Uittamon koululla tiistaisin klo 17.00 – 17.45,

Turun NMKY:n Tenavakorikseen ovat tervetulleita kaikki alle esikoululaiset tytöt ja pojat vanhempien tai muun aikuisen seurassa.

Tenavakoriksessa harjoitellaan omassa tahdissa erilaisilla toimintapisteillä mm. pallon heittämistä, kuljettamista sekä erilaisia pallotemppuja. Sen lisäksi tenavakorksessa harjoitellaan juoksemista, kiipeämistä, kuperkeikkoja, tasapainoilua sekä muita liikunnallisia temppuja.

Koripallotaitojen lisäksi harjoitukset kehittävät lapsien havaintomotorisia, kognitiivissia ja sosiaalisia kykyjä ja taitoja. Toiminta on tasavertaista, positiivista, mielekästä ja hauskaa.
Tenavakorikseen voi käydä tutustumassa muutaman kerran ennen ilmoittaumista mukaan toimintaan.
Lukukausimaksu on 70 euroa. Jos lapsi on mukana toiminnassa koko lukuvuoden maksu on 140 euroa. Maksu laskutetaan kahdessa 70 euron erässä. Jokainen tenavakorislainen saa oman pallon, juomapullon, myös vakuutusturva sisältyy maksuun.
Kysy lisää Tenavakoriksesta Turun NMKY:n urheilusihteeriltä Juha Ruohonen puh. 0400 525 630 tai sähköpostin kautta juha.ruohonen@ymca.fi