Pikkusudet, 2016 -2015 syntyneet tytöt ja pojat

Pikkususijoukkueisiin ovat tervetulleita kaikki esikoululaiset ja ekaluokkalaiset tytöt ja pojat.  Harjoituksia on kerran viikossa. Katso harjoitusajat alta. Syksyisin ja keväisin joukkueiden toiminnan päättää kaikkien joukkueiden yhteinen pelitapahtuma.

Koripallotaitojen lisäksi harjoitukset kehittävät lapsien havaintomotorisia, kognitiivisia ja sosiaalisia kykyjä ja taitoja.  Toiminta on tasavertaista, positiivista, mielekästä ja hauskaa.

Turun NMKY:n pikkususiryhmiä on kolme, jotka harjoittelevat seuraavasti: (Kaupungin liikuntatoimi voi omalla ilmoituksellaan peruttaa vuoroja koulun omaan käyttöön).

Pikkusudet tiistaisin Uittamon koululla kello 17:00-18:00.

Ilmoittaudu mukaan Uittamon Pikkususiryhmään

Pikkusudet tiistaisin Aninkaisten A salissa kello 16:30-17:30.

Ilmoittaudu mukaan Aninkaisten Pikkususiryhmään

Pikkusudet sunnuntaisin Aunelan palloiluhallilla kello 12:00-13:00.

Ilmoittaudu mukaan Aunelan Pikkususiryhmään

Mukaan toimintaan

Toimintaan osallistutaan ilmoittamalla lapsi mukaan joukkueeseen. Ilmoittautumisen jälkeen lapsi voi käydä kokeilemassa harjoituksia maksutta kaksi kertaa. Sen jälkeen hän sitoutuu mukaan joukkueen toimintaan.

Lukukausimaksu on 120 euroa. Jos lapsi on mukana toiminnassa koko lukuvuoden maksu on 240 euroa. Maksu laskutetaan kahdessa 110 euron erässä. Maksu sisältää laadukkaat harjoitukset ja pelitapahtuman. Jokainen pelaaja saa lisäksi oman pallon, pikkusususikausituotteen. Myös vakuutusturva sisältyy maksuun. Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat maksuunsa 10 euron alennuksen.

Kysy lisää pikkususitoiminnasta Turun NMKY:n urheilusihteeriltä Juha Ruohonen puh. 0400 525 630 tai sähköpostin kautta juha.ruohonen@ymca.fi

 

 

Pikkususitoimintaa tukemassa: OP Turun Seutu