Piano

Piano on instrumentti, jonka soiton voit aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Saatat tarvita soittotaitoa nykyisessä tai tulevassa ammatissasi, haluat kohentaa ruostuneita taitojasi, haaveilet pianistin urasta tai haluat vain mukavan harrastuksen itsellesi. Ota haaste vastaan ja tule rohkeasti mukaan!

Ensimmäisellä soittotunnilla laadimme jokaiselle henkilökohtaisen opintosuunnitelman, ottaen huomioon oppilaan lähtökohdat ja tavoitteet. Opiskelu on kurssitutkintoihin tähtäävää opiskelua, innostavassa ja oppilasta tukevassa hengessä. Oppitunneilla keskitytään vahvasti jo heti alkeista alkaen musiikin tulkitsemiseen sekä elävään ja ilmeikkääseen musiikin esittämiseen. Emme soita vain nuotteja, vaan tulkitsemme musiikkia ja kun itse olemme iloa musiikista saaneet, haluamme sitä myös toisille antaa, eli harjoittelemme esiintymistä leppoisissa ja lämminhenkisissä oppilaskonserteissa toisiamme kannustaen.

Tervetuloa luovan ja kokonaisvaltaisesti kehittävän opiskelun pariin.

Pianonsoiton opettaja Satu Luukkonen
satu.m.luukkonen (at) gmail.com
p. 050 594 0672

Opiskelijaksi ilmoittaudutaan sähköisen Lyyti-järjestelmän kautta.Annettuasi tarvittavat tiedot oma opettajasi ottaa sinuun yhteyttätuntien sopimista varten. Ilmoittaudu pianoon tästä

HUOM! Muistathan ennen ilmoittautumista olla ensin opettajaan yhteydessä ja varmistaa, että oppilaspaikkoja on vapaana. Opetus toteutetaan tilanteesta riippuen lähi- tai etäopetuksena.