Leirit

Kesäleirit 2020

Kaikille avointa leiritoimintaa Harvan saaren leirikeskuksessa

Kaikeksi onneksi korona-tilanne on sellainen, että leirejä Harvassa voidaan taas järjestää. Lisätietoja ja ilmoittautumiseet klikkaamalla leirin nimeä.

Harvan Tylypahka 7.-10.7.

Haluatko päästä näkemään asioita, joista jästit voivat vain haaveilla? Kiinnostaako sinua taikuus ja ihmeotukset? Lähde mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan yhdessä muiden velho- ja noitakavereiden kanssa. Leiri on 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille.

Isä-lapsi-leiri 16.-19.7.

Ulkoilua, uintia, melontaa, vesihiihtoa, kädentaitoja, rantasaunailua, iltanuotiolla istuskelua ja muuta mukavaa tekemistä isille ja lapsille.

Perheleiri 25.-28.7.

Mukavaa toimintaa aikuisille ja lapsille – yhdessä ja erikseen.

Sporttileiri 30.7.-2.8.

Liikunnallista ohjelmaa 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille

 

Kaikilla leireillä noudatetaan THL:n ja AVi:n ohjeita ja suosituksia turvallisesta toiminnasta. Tämä tarkoittaa mm. hygieniasta huolehtimista, turvavälien muistamista, sekä joitakin muutoksia majoitus-, ruokailu-, kuljetus- ja ohjelmakäytännöissä. Leirin alussa pidetään turvallisuusinfo ja kaikkia ohjeistetaan myös leirin aikana.

Valitettavasti emme voi siirtää osallistujia ja leirimaksuja edellisistä ilmoittautumisista näille ”uusille leireille”. Mikäli olette ilmoittautuneet jo kerran peruutetuille leireille ja maksaneet leirin, pyydämme teitä lähettämään tilinumeron (ja maksajan nimen, leiriläisen nimen sekä leirin/leirit johon on ilmoittauduttu), johon leirimaksun voi palauttaa,  Sanna Frimanille sanna.friman(at)ymca.fi.

Infoa Harvan leiritoiminnasta
Harvan saaren leirikeskuksen sivuille

 

Lisätietoja kesän leireistä: Mika Wallin, mika.wallin@ymca.fi tai p. 050 597 6030

Tukea leirimaksuun

Turun NMKY:n leireille voi anoa erityisestä syystä tukea leirimaksuun. Lisätietoja Turun NMKY:n henkilöstöltä/leirinjohtajilta.

Jäsenyys Turun NMKY:ssä