Virkistyspäivien aktiviteettikuvaukset

Alla virkistyspäivien aktiviteettivaihtoehdot. Koulutetut ja osaavat ohjaajamme ohjaavat ryhmäänne niin, että jokainen osallistuja tuntee olonsa turvalliseksi.

Toiminnalliset ryhmäharjoitukset – teambuilding exercises

Ohjaaja ohjaa pienryhmille erilaisia älyllistä päättelykykyä, tarkkuutta ja ryhmän yhteistoimintaa vaativia harjoituksia.

Harjoitteet voivat olla jonkin verran fyysisiä ja vaativat vähän liikkumista. Voidaan järjestää myös niin, että liikkumista ja fyysisyyttä ei tarvita.

Köysistöharjoitteet

Köysistöharjoitteessa ryhmä kulkee “köysikuntana” eli köydellä toisiinsa liitettynä ohjaajan osoittamia eri vaativuustason ratoja.

Tehtävä on ryhmäyttävä ja yhteistoimintaa kehittävä, jännittävä harjoite. Harjoite on fyysinen ja vaatii liikkumista.

Kanoottilautat

Ohjaajan opastamana kanooteista kootaan kanoottilauttoja, joilla melotaan tai purjehditaan venekuntina saaren lähistön vesialueella. Vesillä olevilla lautoilla voidaan tehdä ryhmätehtäviä. Lautat ovat turvallisia, ne eivät kaadu. Tehtävässä on kuitenkin mahdollista kastua. Kaikilla osallistujilla on päällään kelluttavat melontaliivit.

Tehtävä on ryhmäyttävä ja yhteistoimintaa kehittävä, jännittävä harjoite. Harjoite on fyysinen ja vaatii liikkumista.

Nuotioruokailu

Voitte valita aktiviteetiksi nuotioruokailun. Harvan saaren kotaan valmistellaan tulet, jonka ääressä valmistamme yhdessä loimulohta ja nuotioperunoita. Tämän aktiviteetin voi yhdistää toiminnallisiin tehtäviin.

Sauna + uinti

Ryhmällänne on mahdollisuus valita aktiviteetiksi saunominen ja uinti. Tällöin sauna lämmitetään ryhmällenne valmiiksi ja saatte vapaasti viettää aikaa saunassa ja saunalaiturilla. Saunoja saarella on yksi, joten halutessanne naisten ja miesten saunavuoroille varataan ajat erikseen. Yön yli kestävässä tapahtumassa pyyhe kuuluu majoituksen liinavaatepakettiin, mutta halutessanne lisätkää uima-asu mukaan otettaviin varusteisiin.

 

Lisätietoa Harvan saaren leirikeskuksen virkistyspäivistä ja aktiviteeteista voit kysyä

Maija Ruokonen
040 511 7434
maija.ruokonen@ymca.fi