Hansan nuorisotila jatkaa toimintaansa Turun NMKY:n työntekijöiden vetämänä

Hansan pop-up -nuorisotila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 14-20.45, toiminta jatkui  syksyllä 2.9. alkaen ja muutoksia viime kevääseen toi se, että jatkossa kaikkina viitenä päivänä tilan toiminnasta vastaa Turun NMKY.

Toiminta on suunnattu 13-17 vuotiaille nuorille. Tilalla voi tavata kavereita, hengailla, pelata biljardia tai pingistä ja jutella mukavien ja pätevien nuorisotyöntekijöiden kanssa elämän iloista ja suruista. Tarpeen vaatiessa työntekijät voivat myös jalkautua nuoren kanssa asioimaan eri viranomaistahojen kanssa, mikäli nuoren taidot tai uskallus ei riitä.

Hansan nuorisotila on ollut suosittu nuorten keskuudessa, keskimäärin tilassa on käynyt illan aikana 120 nuorta. Hyviä kohtaamisia on ollut paljon ja myös eri organisaatiot (mm. Turvatalo, Tyttöjen talo sekä FinFami) ovat vierailleet tilalla kertomassa toiminnastaan  Turun NMKY:n nuorisotyöntekijät ovat lisäksi jalkautuneet Hansan kauppakeskuksessa ja kohdanneet nuoria , jotka eivät nuorisotilalla syystä tai toisesta käy.