Turun NMKY:n Toimintaohjeet korona-aikana

Tämä ohjeistus on päivitetty 5.1.2021  ja tulee voimaan heti

Varsinais-Suomen alueellinen koordinaatioryhmä antoi 1.12.2020 uudet suositukset maakunnan nopeasti heikentyvän koronaepidemiatilanteen vuoksi ja päivitti ohjeistustaan 11.12.2020. Tästä johtuen Turun NMKY noudattaa seuraavia toimenpiteitä ajanjaksolla 2.12.2020-24.1.2021:

 • * Ohjaajakoulutustoiminta sekä avoimet nuorten ja nuorten aikuisten illat siirretään myöhempään ajankohtaan.
 • * Partiotoiminta voi lasten harrastustoiminnan osalta jatkua Lounais-Suomen partiopiirin antaman ohjeistuksen
  https://lounaissuomi.partio.fi/ajankohtaista/piirin-koronaohjeistusta-on-jalleen-paivitetty/
  mukaisesti
 • * Yökoriksen pelivuorot on peruttu.
 • * Nuorten kohtaamispaikka Toivon avoin toiminta on peruttu – pienryhmätoimintaa on mahdollista jatkaa niin että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään.
 • * Maahanmuuttajapalvelujen kohtaava toiminta voi jatkua niin, että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään. Mahdollisuuksien mukaan kohtaamiset etäyhteydellä.
 • * Katusovittelun kohtaava toiminta voi jatkua niin, että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään. Mahdollisuuksien mukaan kohtaamiset etäyhteydellä.
 • * Koulusoputoiminta kouluissa voi jatkua oman harkinnan ja koulujen ohjeistuksen mukaan, kuitenkin niin, että koulusoputyöntekijät käyttävät kasvomaskia, erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään.
 • * Musiikkiopiston kausi päättyy 4.12. sekä lasten että aikuisten osalta. Mahdollisuus etäopetukseen on tämän jälkeen.
 • * Kaikki kuorotoiminta sekä Aura Brass Bandin toiminta jää tauolle.
 • * Kuntokämppä on suljettuna 2..12.2020-24.1.2021 välisen ajan.
 • * Alle 20 -vuotiaiden koripalloharrastus voi jatkua tekniikka ja lihaskunto ym. harjoituksina, mutta pelaaminen on tauolla. Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta on tauolla.
 • * Edustusjoukkue Kristikan osalta noudatetaan lajiliiton ohjeita.
 • * Sukellustoiminta, mukaan lukien snorkkelikerho on tauolla.
 • * Kaikille työntekijöille on vahva etätyösuositus työtehtävien mahdollistamissa rajoissa. Kaikessa asiakastyössä ja kohtaavassa työssä on käytettävä maskeja. Lähityössä olevat työntekijät pysyttelevät pääsääntöisesti omissa työpisteissään ja kulkemista toisten työpisteille vältetään.
 • * Toimistossa asiointia tulee välttää ja ensisijaisesti hoitaa asiat puhelimitse tai sähköpostilla.
 • * Juhlasalissa ja johtokunnanhuoneessa voidaan järjestää ainoastaan alle 10 hengen tilaisuuksia. Tällöinkin kaikkien läsnä olevien on käytettävä kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään.
 • * Edustussauna on kiinni ja kaikki varaukset on peruttu.

Lisätietoja kaikissa ohjeistuksia koskevissa kysymyksissä pääsihteri Satu Alaselta p. 040 828 9799 satu.alanen@ymca.fi