Turun NMKY:n Toimintaohjeet korona-aikana

Tämä ohjeistus on päivitetty 5.2.2021  ja tulee voimaan heti

Varsinais-Suomen alueellinen koordinaatioryhmä on antanut 19.1.2021 päivityksen 1.12.2020 alkaneisiin rajoitustoimenpiteisiin Varsinais-Suomessa alueella edelleen leviämisvaiheessa olevan koronavirusepidemian torjumiseksi. Turun NMKY noudattaa seuraavia toimenpiteitä ajanjaksolla 20.1.-28.2.2021:

* Ohjaajakoulutustoiminta toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä, tai enintään 10 hengen ryhmissä.

* Rippikoulutoiminta toteutetaan etä- ja itseopiskeluna.

* Avoimet nuorten ja nuorten aikuisten illat siirretään myöhempään ajankohtaan.

* Partiotoiminta voi lasten harrastustoiminnan osalta jatkua Lounais-Suomen partiopiirin antaman ohjeistuksen mukaisesti.

* Yökoriksen pelivuorot lukuunottamatta MIHI-toimintaa on peruttu.

* Nuorten kohtaamispaikka Toivon avoin toiminta on peruttu – pienryhmätoimintaa on mahdollista jatkaa niin että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään.

* Maahanmuuttajapalvelujen kohtaava toiminta voi jatkua niin, että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään. Mahdollisuuksien mukaan kohtaamiset etäyhteydellä.

* Katusovittelun kohtaava toiminta voi jatkua niin, että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään. Mahdollisuuksien mukaan kohtaamiset etäyhteydellä.

* Koulusoputoiminta kouluissa voi jatkua oman harkinnan ja koulujen ohjeistuksen mukaan, kuitenkin niin, että koulusoputyöntekijät käyttävät kasvomaskia, erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään.

* Musiikkiopiston opetustoiminta jatkuu etäopetuksessa 28.2. asti.

* Kaikki kuorotoiminta sekä Aura Brass Bandin toiminta tauolla 28.2. asti.

* Kuntokämppä on avoinna 25.1.2021 alkaen 10 kävijälle kerrallaan erityisohjein.

* Alle 20 -vuotiaiden koripalloharrastus voi jatkua tekniikka ja lihaskunto ym. harjoituksina, mutta pelaaminen on tauolla. Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta on tauolla.

* Edustusjoukkue Kristikan osalta noudatetaan lajiliiton ohjeita.

* Sukellustoiminta, mukaan lukien snorkkelikerho on tauolla.

* Kaikille työntekijöille on vahva etätyösuositus työtehtävien mahdollistamissa rajoissa. Kaikessa asiakastyössä ja kohtaavassa työssä on käytettävä maskeja. Lähityössä olevat työntekijät pysyttelevät pääsääntöisesti omissa työpisteissään ja kulkemista toisten työpisteille vältetään.

* Toimistossa asiointia tulee välttää ja ensisijaisesti hoitaa asiat puhelimitse tai sähköpostilla.

* Juhlasalissa ja johtokunnanhuoneessa voidaan järjestää ainoastaan alle 10 hengen tilaisuuksia. Tällöinkin kaikkien läsnä olevien on käytettävä kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan ja huolehditaan siitä, ettei lähikontakteja pääse syntymään.

* Edustussauna on kiinni ja kaikki varaukset on peruttu.

 

Lisätietoja kaikissa ohjeistuksia koskevissa kysymyksissä pääsihteeri Satu Alaselta p. 040 828 9799 satu.alanen@ymca.fi