Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Turun NMKY:n toimintaan

Tämä ohjeistus on päivitetty 19.2.2021  ja tulee voimaan heti

 Varsinais-Suomessa alueella edelleen leviämisvaiheessa olevan koronavirusepidemian torjumiseksi Turun NMKY noudattaa seuraavia toimenpiteitä 19.2.2021 alkaen toistaiseksi. Toimenpiteet ovat voimassa kunnes toisin ilmoitetaan.

* Ohjaajakoulutustoiminta toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä, tai enintään 10 hengen ryhmissä.

* Rippikoulutoiminta toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä, tai enintään 10 hengen ryhmissä..

* Avoin nuorten ja nuorten aikuisten toiminta toteuttaan etäyhteyksin ja/tai ulkona pienissä ryhmissä.

* Partiotoiminta voi lasten harrastustoiminnan osalta jatkua Lounais-Suomen partiopiirin antaman ohjeistuksen mukaisesti.

* Yökoriksen pelivuorot lukuunottamatta MIHI-toimintaa on peruttu.

* Nuorten kohtaamispaikka Toivon avoin toiminta on peruttu – pienryhmätoimintaa on mahdollista jatkaa niin että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään.

* Maahanmuuttajapalvelujen kohtaava toiminta voi jatkua niin, että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään. Mahdollisuuksien mukaan kohtaamiset etäyhteydellä.

* Katusovittelun kohtaava toiminta voi jatkua niin, että 10 hengen ryhmäkoko ei ylity, kaikki läsnäolijat käyttävät kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan eikä lähikontakteja pääse syntymään. Mahdollisuuksien mukaan kohtaamiset etäyhteydellä.

* Musiikkiopiston opetustoiminta alle 18-vuotiaille voidaan toteuttaa lähiopetuksena 11.2. alkaen. Muiden opetus jatkuu etäopetuksessa.

* Kuorot ja  Aura Brass Band voivat harjoitella alle 10 hengen pienryhmissä.

* Kuntokämppä on avoinna 10 kävijälle kerrallaan erityisohjein.

*  Yli 20-vuotiaiden koripalloharrastustoiminta on tauolla. Alle 20-vuotiaiden koripalloharjoituksia voidaan järjestää.

* Edustusjoukkue Kristikan osalta noudatetaan lajiliiton ohjeita.

* Sukellustoiminta on tauolla, snorkkelikerho (lasten sukellusharrastus) voi jatkua.

* Kaikille työntekijöille on vahva etätyösuositus työtehtävien mahdollistamissa rajoissa. Kaikessa asiakastyössä ja kohtaavassa työssä on käytettävä maskeja. Lähityössä olevat työntekijät pysyttelevät pääsääntöisesti omissa työpisteissään ja kulkemista toisten työpisteille vältetään.

* Toimistossa asiointia tulee välttää ja ensisijaisesti hoitaa asiat puhelimitse tai sähköpostilla.

* Juhlasalissa ja johtokunnanhuoneessa voidaan järjestää ainoastaan alle 10 hengen tilaisuuksia. Tällöinkin kaikkien läsnä olevien on käytettävä kasvomaskia ja erittäin suurta huolellisuutta hygieniassa noudatetaan ja huolehditaan siitä, ettei lähikontakteja pääse syntymään.

* Edustussauna on kiinni ja kaikki varaukset on peruttu.

 

Lisätietoja kaikissa ohjeistuksia koskevissa kysymyksissä pääsihteeri Satu Alaselta p. 040 828 9799 satu.alanen@ymca.fi