Turun NMKY:ssa 4.6. alkaen voimassa olevat koronaviruksen ehkäisemiskäytännöt

Tämä ohjeistus on päivitetty 7.36.2021  ja tulee voimaan heti

Varsinais-Suomen palatessa koronapandemiatilanteessa kiihtymisvaiheeseen 4.6. alkaen, on Turun NMKY:n toiminnassa voimassa seuraavat käytännöt:

Kaikissa järjestettävässä toiminnassa, joka tapahtuu sisällä tai ulkona, yhdistyksen omissa toimitiloissa tai muissa käytössä olevissa tiloissa, tulee voida välttää lähikontakteja.

Toimintaan osallistujille on annettava ohjeet riittävän etäisyyden ylläpitämisestä, käsien puhdistamista ja muista tartuntojen leviämistä estävistä käytänteistä.

Poikkeuksena on kuorolaulu ja aikuisten joukkuelajeissa tapahtuva ottelu- ja kilpailutoiminta, jota voidaan järjestää vain ulkotiloissa.

Maskisuositus on voimassa vuoden loppuun asti.

Mihinkään tiloihin ja tapahtumiin ei saa tulla sairaana tai oireisena.

Etätyösuositus on voimassa toistaiseksi. Asiointi työntekijöiden kanssa suositellaan hoidettavaksi sähköisesti tai puhelimitse. Jos kohtaaminen on tarpeellista, täytyy varmistaa työntekijän paikallaolo.

 

Nämä ohjeet on laadittu, jotta voimme jatkaa toimintaamme ja tapahtumiemme toteuttamista Turun NMKY:ssa vastuullisesti turvaten jokaisen käyttäjän ja toimintaan osallistujan turvallisuuden ja terveyden.

Reagoimme koronatilanteen muutoksiin ja tarkennamme ohjeita tarpeen mukaan.

Tärkeintä on nyt huolehtia vastuullisesti sekä osallistujien ja luottamushenkilöiden että työntekijöiden turvallisuudesta.

 

Lisätietoja kaikissa ohjeistuksia koskevissa kysymyksissä pääsihteeri Satu Alaselta p. 040 828 9799 satu.alanen@ymca.fi