Turun NMKY:ssa 9.8. alkaen voimassa olevat koronaviruksen ehkäisemiskäytännöt

Tämä ohjeistus on päivitetty 9.8.2021  ja tulee voimaan heti

Varsinais-Suomi on siirtynyt koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen 3.8. ja tämän seurauksena on Turun NMKY:n toiminnassa voimassa seuraavat käytännöt:

Sisätiloissa yli kymmenen (10) henkilön ja rajatuissa ulkotiloissa yli viidenkymmenen (50) henkilön tilaisuudet on järjestettävä niin, että osallistujien on mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

Jotta lähikontaktit pystytään todellisuudessa välttämään, Turun NMKY:n toimitiloissa on voimassa seuraavat henkilömäärärajoitukset:

  • Juhlasali 30 hlö
  • Juhlasalin kahvio 10 hlö
  • Johtokunnanhuone 12 hlö
  • Loungen neuvotteluhuone 6 hlö

Yhdistyksen edustussaunatilat ovat toistaiseksi poissa käytöstä.

 

Maskisuositus on voimassa vuoden loppuun asti.

Mihinkään tiloihin ja tapahtumiin ei saa tulla sairaana tai oireisena.

Etätyösuositus on voimassa toistaiseksi. Asiointi työntekijöiden kanssa suositellaan hoidettavaksi sähköisesti tai puhelimitse. Jos kohtaaminen on tarpeellista, täytyy varmistaa työntekijän paikallaolo.

 

Nämä ohjeet on laadittu, jotta voimme jatkaa toimintaamme ja tapahtumiemme toteuttamista Turun NMKY:ssa vastuullisesti turvaten jokaisen käyttäjän ja toimintaan osallistujan turvallisuuden ja terveyden.

Reagoimme koronatilanteen muutoksiin ja tarkennamme ohjeita tarpeen mukaan.

Tärkeintä on nyt huolehtia vastuullisesti sekä osallistujien ja luottamushenkilöiden että työntekijöiden turvallisuudesta.

 

Lisätietoja kaikissa ohjeistuksia koskevissa kysymyksissä pääsihteeri Satu Alaselta p. 040 828 9799 satu.alanen@ymca.fi