Turun NMKY – YMCA Turku hakee osa-aikaista liikunnanohjaajaa

Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluvat iMove-toiminnan järjestäminen sekä mahdollisuuksien mukaan snorkkelikerhon vetäminen sukellusjaoston nuorille.imove-logo

iMove-toiminta on liikunnallisia pelejä ja tapahtumia, joita järjestetään Turun eri alueilla 3-6-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Toimintaa järjestetään talvikaudella sisäsaleissa ja kesällä ulkokentillä.

Viikoittainen työaika on n. 50 % kokonaistyöajasta. Palkkaus on kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde on määräaikainen 9.1.-31.12.2023.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504). Koeaika on 4 kk. Työsuhde alkaa 9.1.2023.

Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan 20.11.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mika.wallin@ymca.fi. Lisätietoja puh.  050 597 6030 Mika Wallin. 

 

NMKY – YMCA on maailman suurin ei-poliittinen nuorisoliike, jonka toimintaa ohjaa YMCA-maailmanliiton tunnuslause ”Empowering Young People”. 

Turun NMKY – YMCA Turku tarjoaa avointa ilta- ja viikkotoimintaa, mm. liikuntaa, musiikkia, partiota, tapahtumia, kursseja, sekä leirejä – kaikenikäisille – miehille ja naisille. Sosiaalitoiminta tukee ammatillisesti ja kehittää järjestölähtöistä auttamista. Turun NMKY mahdollistaa vuosittain lähes 50 000 lapsen, nuoren ja aikuisen kohtaamista. NMKY – YMCA:n parissa toimii maailmanlaajuisesti noin 64 miljoonaa ihmistä.