YMCA Turku aloittaa Pelikentiltä rauhanrakentajiksi -toiminnan

Pelikentiltä rauhanrakentajiksi -toiminta on tarkoitettu kaikille 16–29-vuotiaille nuorille, jotka haluavat kokoontua yhteen, keskustella ajankohtaisista asioista ja ovat kiinnostuneita järjestämään kestäviä Yökoris-tapahtumia. Yökoris-tapahtumat suunnitellaan ja toteutetaan kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti.  Käytettäviä työskentelytapoja ovat muun muassa Erätauko-keskustelu sekä erilaiset workshopit.

Toimintaa järjestetään YMCA Turun tiloissa (Sirkkalankatu 27) joka toinen torstai klo 15:30-18:30. Ensimmäinen kerta järjestetään 16.2.2023. Hyppää mukaan keskustelemaan, järjestämään tapahtumaa sekä oppimaan lisää kestävästä kehityksestä!

 

Video Helsingin NMKY:n Pelikentiltä Rauhanrakentajiksi -toiminnasta

 

Pelikentiltä rauhanrakentajiksi toiminta on osa YMCA Turun globaalikasvatushanketta. Toiminnan tavoite on lisätä turkulaisten nuorten ymmärrystä kestävästä kehityksestä. Pelikentiltä rauhanrakentajiksi toimintaa järjestävät myös Helsingin NMKY, YMCA Tampere sekä YMCA Oulu.