Turun Tähti-Tytöt

Turun Tähti-Tytöt on jo 90-vuotias turkulainen meripartiolippukunta. Tähti-Tyttöjen iloiseen porukkaan voivat liittyä kaikki kouluikäisistä aikuisiin!

Tähti-Tytöissä pyritään kasvattamaan tulevaisuuden johtajia ja vastuullisia partiokippareita, kuitenkin rennolla meiningillä! Vastuuta siirretään vanhemmilta partiolaisilta nuoremmille jo aikaisin, erinäisissä varainkeruuprojekteissa, retkien ja purjehdusten järjestämisessä sekä oman ryhmän tapaamisten suunnittelussa.

Lasten ja nuorten toiminta pyörii pitkälti viikoittaisten partiokokousten muodossa. Kokouksissa leikitään, askarrellaan, leivotaan, harjoitellaan partio- sekä merenkulun taitoja, ja ennen kaikkea pidetään hauskaa! Lisäksi partiolaiset pääsevät mökkeilemään, telttaretkille, vaelluksille ja purjehduksille. Kaikenikäiset aikuisetkin ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan!

Meripartio on pitkälti ”perinteisen” partiotoiminnan kaltaista. Kuitenkin meidän partio-ohjelmaamme kuuluu myös merenkulkuun ja purjehtimiseen liittyviä oppeja ja aktiviteetteja. Jo nuoresta pitäen Tähti-Tytöt tutustutetaan merimerkkeihin, väistämissääntöihin, turvallisuuteen merellä sekä muuhun aiheelliseen. Ilta-, viikonloppu- ja matkapurjehduksia järjestetään lippukunnan koulutusaluksella Meritähdellä (Dehler 34).

 

Lisätietoa meripartio-ohjelmasta linkistä: https://www.partio.fi/lippukunnille/partio-ohjelma/meripartio/

Lisätietoa ilmoittautumisesta: https://www.partio.fi/tule-mukaan/

Kiinnostuitko?

 Lisätietoja saa lippukunnanjohtajalta sähköpostiosoitteesta lpkj@turuntahtitytot.fi

Sähköpostia lippukunnanjohtajalle