Aura Brass Band harjoitteli ja peruutti neljä konserttia

Aura Brass Band harjoitteli esityskuntoon neljä konserttia vuonna 2020 ja ne kaikki peruttiin juuri ennen h-hetkeä. Keväällä sormet ristissä ja turvat rullalla treenattiin Tero Lindbergin Kultaisen trumpetin lauluja. Syyskaudella teimme iltamusiikkiohjelman Turun Tuomiokirkkoon ja perinteinen Joulusaarna -konserttimme oli tarkoitus esittää Turussa Martin kirkossa sekä Laitilan Pyhän Mikaelin kirkossa teatteriohjaaja Mikko Koukin kanssa. Mutta eipä esitetty.

Koronavuosi ei tuonut mukanaan pelkkää huonoa. Saimme mahdollisuuden treenata Turun konservatorion ja Musiikkiopiston Mestarinkadun toimipisteen salissa, jossa on hyvin tilaa soittaa. Siellä brass band -kokoonpanokin voi harjoitella turvavälein ja kuuloa säästäen.

Kevään soittotauon jälkeen alkusyksystä soittajat olivat innostuneina mukana kaikissa harjoituksissa. Saimme myös uusia soittajia riveihimme. Joululoma alkoi sitten vähän liian aikaisin ja näyttää jatkuvan myös tavanomaista pidempään koska koronapandemia ei ole hellittänyt. Aura Brass Band odottaa malttamattomana tulevaa -ja mahdollisuutta taas musisoida yhdessä ja esiintyä erilaisille yleisöille.