Hyvä tunne kun jonkun saa luottamaan suhun

Elias Savolainen, 18 vuotta

Olen seikkailukasvatustoiminnassa mukana, koska koen että se on mulle itselleni kehittävää sekä ohjaajana, että fyysisenä ja psyykkisenä toimintana. Siitä tulee hyvä olo kun pääsee ohjeistamaan sellaista toimintaa muille mitä voidaan pitää vaarallisena ja ehkä pelottavana. Silloin kun ohjaajana mulla on vastuu ja ohjattava luottaa muhun, niin siitä tulee paras fiilis. Myös se kun tarjotaan ihmisille erilaista toimintaa josta tullaan sitten jälkeenpäin kiittelemään on mahtavaa.

nuoret kiipeilemässä

Parasta toiminnallisissa jutuissa on just se että pääsee mukaan itselle tärkeään hauskuuttamiseen ja se että saa muiden ihmisten luottamuksen.

Viime vuoden kakkosriparilla oltiin tosi myrskyisellä ilmalla melontaretkellä. Mä ajoin toisen ryhmän kumpaankin suuntaan ja siellä oli kyydissä kolme poikaa jotka oli niitä ”kovia tyyppejä”. Kun päästiin takasin Harvaan niin ne vaikutti siltä, että olivat olleet jotenkin pelokkaita, mutta kun ne tuli kiittelemään mua siinä laiturilla, niin tuli tosi mahtava olo.

Riparilla on korikiipeilyssä niitä tyyppejä jotka pelkää korkeita paikkoja. Niitä kun saa kannustettua siinä varmistaessa ylöspäin voittamaan niiden pelon, niin on tosi siistiä. Tässä just erityisesti myös se hyvä tunne kun jonkun saa luottamaan suhun esim. tässä varmistushommassa.