Musiikkiopistossa on kiva soittaa!

Hanna Penttilä, 25 vuotta

Olen mukana erityisryhmän bändissä. Olen nuoresta pitäen pitänyt paljon musiikista. Tässä erityisbändissä olen ollut mukana jo toista vuotta – aloitin syksyllä 2018. Täällä opetus on hyvää. Olen soittanut kuvionuoteista kotona jo pitkään, mutta täällä todella oppii koko ajan lisää uutta. Olen todella iloinen että pääsin tänne soittamaan.

Mielestäni tämä meidän bändiryhmä on paras missä olen koskaan soittanut!

 

 

 

 

Vikram-Veikko ”Viki” Banauliker, 12 vuotta

Olen käynyt viulutunneilla Turun NMKY:n musiikkiopistossa kuusi ja puoli vuotta. Käyn myös musiikin perusteiden opetuksessa.

Täällä namikalla on kiva soittaa, sekä soittotunneilla että konserteissa. Lähden konsertteihin tosi mielelläni esiintymään kun pyydetään, olenkin niissä käynyt melkein jokaisessa.

Erityisesti vuodelta 2019 on jäänyt mieleen perheiden taiteiden yön konsertti Samppalinnanmäeltä. Tapahtumassa oli tosi kiva tunnelma. Itse soitin siinä tapahtumassa ja esityksessä meni todella kaikki muu pieleen paitsi minun soitto: opettajan pianonuotit lähtivät lentoon tuulen mukana ja meidän mukana ollut koira alkoi ulvoa taustalla. Mutta kokonaisuutena esitys oli kuitenkin hyvä!